Het ENTER team groeit – ook op kantoor!

Het ENTER team groeit – ook op kantoor!Het ENTER team blijft groeien. Niet alleen met mooie rollen voor engineers in het High Tech werkveld, maar ook met collega’s op kantoor. Wij stellen je graag voor aan twee nieuwe collega’s die recent ons team zijn komen versterken.

Bart van Woerkum – Business Unit Manager
Bart is afgelopen juli gestart als Business Unit Manager en is inmiddels al volledig ingeburgerd op kantoor. Met veel enthousiasme, energie en ruime ervaring in de technische detachering is hij druk bezig om de Business Unit Manufacturing Support steviger neer te zetten. Hierin krijgen communicatieve, ambitieuze en ondernemende ingenieurs de kans om te bouwen aan een uitdagende carrière in High Tech productieomgevingen. Benieuwd naar wat Bart van plan is? Houd de ENTER website en social media pagina’s in de gaten en mis geen enkele vacature.

Eric Verlegh – Recruiter
Eric is op 1 augustus gestart als recruiter binnen het technical software team van ENTER Embedded. Hier zal hij startende en ervaren Software Engineers gaan werven met een passie voor technische automatiseringsvraagstukken. Hij heeft gedurende zijn carrière verschillende rollen vervuld in diverse omgevingen, maar recruitment heeft voor deze Limburgse operationeel duizendpoot altijd een centrale rol vervuld. Vandaar ook dat hij zich daar de afgelopen jaren verder in heeft gespecialiseerd. Wij zijn in ieder geval blij dat Eric de volgende stap in zijn recruitment carrière zet binnen ons Embedded team.