Opdrachtgevers

ENTER levert hoogwaardige kennis en capaciteit vanuit zes gespecialiseerde business units:

Embedded, Electronics, Mechatronics, Physics, Chemical en System Test & Integration

Een gedetacheerde professional van ENTER werkt op project basis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Om daar goed invulling aan te geven selecteren we met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Ook de communicatieve en schriftelijke vaardigheden blijven niet onderbelicht. Met als doel de ideale match. Zwaar weegt het vermogen om na slechts een korte inwerktijd te presteren en zich in te passen in de cultuur van onze opdrachtgever.

Eenmaal van start, staan onze medewerkers er niet alleen voor. Continu krijgen zij  ondersteuning, begeleiding en opleiding vanuit ENTER.  Want uiteindelijk streven we naar een  optimaal resultaat voor alle betrokkenen: opdrachtgever, medewerker en ENTER.

Doorgaans detacheren we  voor de duur van een jaar tot enkele jaren. Onze professionals hebben uiteraard enige tijd nodig om domeinkennis op te bouwen, maar voelen zich thuis in complexe omgevingen waar een hoog abstractieniveau de norm is. Daardoor biedt ENTER op relatief korte termijn toegevoegde waarde.

ENTER Staat voor:

Kwaliteit

Hoogstaande dienstverlening in termen van kwaliteit en service. Voor minder gaan we niet. Gedreven door betrokkenheid bij onze klanten. Dat vormt de basis voor lange termijn relaties, op basis van vertrouwen. Met als resultaat dat we nog beter kunnen inspelen op behoeften.

Snelheid

Snel zijn we ook, maar we handelen nooit overhaast. We willen zeker weten dat we de oplossing bieden waarmee een klant echt geholpen is.

Brains en skills

ENTER levert meer dan alleen ‘brains’. Onze mensen zijn communicatief vaardig, beheersen de Engelse taal, functioneren goed in teamverband, werken volgens planning en gaan professioneel om met deadlines.

Korte lijnen

ENTER spreekt de taal van de klant. Op de werkvloer ‘van techneut tot techneut’. Maar ook voor leidinggevenden en managers zijn we een gesprekspartner op niveau. En dat via één vast aanspreekpunt. Zo houden we de lijnen kort.

Helpen om te winnen

Een blijvende voorsprong opbouwen. Dat is wat onze klanten te doen staat in de hoogcompetitieve,  hightech wereldmarkt. Vanuit dat besef geven wij vorm aan onze dienstverlening. Met kennis en kunde paraat om een koppositie te helpen behouden en uit te bouwen. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. Onder andere door nauw samen te werken met hogescholen en universiteiten en andere kennisinstituten. En door onze klanten toegang te geven tot het netwerk van kennis dat binnen ENTER aanwezig is.

Roth & Rau BV werkt al jaren samen met ENTER.
ENTER is een fijne partner om zaken mee te doen, want zij denken en anticiperen mee op een hoog niveau vwb detachering van hun medewerkers.
ENTER snapt perfect wat een medewerker van Roth & Rau BV aan skills en ervaring moet hebben. De match is goed! Zowel de samenwerking als de kandidaten die via ENTER bij ons gedetacheerd worden.

Monique van den Bogaard, Sr. HR Advisor Roth & Rau BV
logo's