Opdrachtgevers

We believe in the potential of people to push technology further

In 2001 is ENTER opgericht door Roland Poesen met een duidelijke visie voor ogen: alles draait om mensen en hen in hun kracht zetten. Hij gelooft dat mensen beter presteren wanneer ze goed in hun vel zitten, ondersteund worden in hun ontwikkeling en zichzelf mogen en kunnen zijn. Met die visie heeft hij ENTER vanuit een eerste opdracht voor Philips Medical Systems laten groeien tot het ENTER zoals je dat vandaag ziet. Een sterk merk waar de menselijke maat nog steeds de boventoon voert en waar communicatieve engineers het beste uit zichzelf halen bij een breed scala aan high tech opdrachtgevers.

Hoewel het ENTER management team inmiddels is uitgebreid, is Roland Poesen nog steeds nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Zijn deur staat open, zowel voor collega’s als voor opdrachtgevers. Zijn visie en betrokkenheid vormen nog steeds het hart van het bedrijf en dat zal, ook bij toekomstige verdere groei, zo blijven. Want als rasechte ondernemer blijft hij verder dromen en grenzen verleggen. Als jonge jongen bleek dat al uit zijn drive om in de tenniswereld tot de besten in zijn leeftijdscategorie te behoren. Tijdens zijn eigen technische studie voedde hij zijn ondernemingszin met diverse bijbanen en nevenactiviteiten. Ook deze ervaringen zie je terug in de unieke en persoonlijke succesformule van ENTER.

ENTER Staat voor:

Kwaliteit

Hoogstaande dienstverlening in termen van kwaliteit en service. Voor minder gaan we niet. Gedreven door betrokkenheid bij onze klanten. Dat vormt de basis voor lange termijn relaties, op basis van vertrouwen. Met als resultaat dat we nog beter kunnen inspelen op behoeften.

Snelheid

Snel zijn we ook, maar we handelen nooit overhaast. We willen zeker weten dat we de oplossing bieden waarmee een klant echt geholpen is.

Brains en skills

ENTER levert meer dan alleen ‘brains’. Onze mensen zijn communicatief vaardig, beheersen de Engelse taal, functioneren goed in teamverband, werken volgens planning en gaan professioneel om met deadlines.

Korte lijnen

ENTER spreekt de taal van de klant. Op de werkvloer ‘van techneut tot techneut’. Maar ook voor leidinggevenden en managers zijn we een gesprekspartner op niveau. En dat via één vast aanspreekpunt. Zo houden we de lijnen kort.

Helpen om te winnen

Een blijvende voorsprong opbouwen. Dat is wat onze klanten te doen staat in de hoogcompetitieve, high tech wereldmarkt. Vanuit dat besef geven wij vorm aan onze dienstverlening. Met kennis en kunde paraat om een koppositie te helpen behouden en uit te bouwen. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet. Onder andere door nauw samen te werken met hogescholen en universiteiten en andere kennisinstituten. En door onze klanten toegang te geven tot het netwerk van kennis dat binnen ENTER aanwezig is.

Roth & Rau werkt al jaren samen met ENTER.
ENTER is een fijne partner om zaken mee te doen. Ze denken en anticiperen mee op een hoog niveau rondom de detachering van hun medewerkers. Ze weten precies welke vaardigheden en ervaring een medewerker van Roth & Rau BV moet hebben. De match is goed en dat geldt zowel voor de samenwerking als voor de kandidaten die via ENTER bij ons gedetacheerd worden.

Monique van den Bogaard - Sr. HR Advisor @Roth & Rau
logo's