ENTER is gespecialiseerd in een zestal  competenties die elk een eigen Business Unit (BU) kennen: Embedded, Electronics, Mechatronics, Physics, Chemical en System Test & Integration. De BU’s werken nauw samen. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat de juiste competentie op het juiste moment beschikbaar te maken voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers op deze wijze een brede carrièrescope.

embedded

Dirk, Software Designer, vanuit de business unit Embedded gedetacheerd bij TomTom

Ik zit nu op een superleuke werkplek. Maar ik houd graag andere opties open. ENTER is voor mij de ideale springplank naar nieuwe uitdagingen zodra ik daar aan toe ben.

Embedded

De BU Embedded levert klantspecifieke oplossingen op het gebied van technische kennis en capaciteit binnen het werkveld technische automatisering. Tot onze opdrachtgevers behoren  OEM’ers, machinebouwers, productontwikkelaars en system integratoren, actief in de machinebouw, medische systemen, consumentenelektronica, automotive, maritieme-, transport- & handlingsystemen en oil & gas.

ENTER beschikt zowel over ervaren Architecten als startende Software Engineers. Allemaal met gedegen kennis van software engineering en passie voor hun vak. Het opleidingsniveau is HBO, WO of PhD. Onze medewerkers vervullen de rol van bijvoorbeeld Programmeur, Designer, Tester of Architect. Andere rollen zijn die van Project Manager, Scrum Master, Integrator, Release Coördinator en Configuration Manager.

Wij zijn altijd op zoek naar de toppers binnen het vakgebied. Wij vinden het essentieel dat onze medewerkers passie voor het vak uitstralen en beschikken over een uitgebalanceerd pakket van kennis en vaardigheden op het gebied van techniek, proces en sociale omgangsvormen. Pas jij in dit profiel? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken! Kijk hier voor de vacatures binnen de BU Embedded.

Lees meer…

Lees minder…

electronics

Ronald, Groepsleider R&D vanuit business unit Electronics gedetacheerd bij BE

ENTER kent de technologie business door en door en had daarom aan een half woord genoeg toen ik duidelijk maakte wat mijn ambities waren. Ik heb nu precies de specialistische, leidinggevende functie die bij me past.

Electronics

Onze elektronica experts hebben een zeer gedegen kennis van hun vakgebied. Zij zijn in staat om zelfstandig een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van één of meerdere specifieke onderdelen of modules van een product. En dat volgens het ontwikkelproces van onze opdrachtgever. Ook houden zij rekening met voorkeuren ten aanzien van PCB technologie en tooling. Uiteraard zijn zij gewend te werken in een multidisciplinaire omgeving.

Onze professionals werken onder andere in de machinebouw, medische systemen, consumentenelektronica, automotive, camerasystemen en print- & kopieersystemen. Zij beschikken over een HBO, WO of PhD opleiding en zijn gespecialiseerd in Analoog, Digitaal, Power, Elektrische Lay-out, PCB lay-out en Integratie.

Wij zijn altijd op zoek naar de toppers binnen het vakgebied. Wij vinden het essentieel dat onze medewerkers passie voor het vak uitstralen en beschikken over een uitgebalanceerd pakket van kennis en vaardigheden op het gebied van techniek, proces en sociale omgangsvormen. Pas jij in dit profiel? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken! Kijk hier voor de vacatures binnen de BU Electronics.

Lees meer…

Lees minder…

mechatronics

Marco, Equipment Engineer vanuit de business unit Mechatronics gedetacheerd bij ASML

ENTER biedt trainingen in communicatieve vaardigheden. Daar heb ik veel aan op de werkvloer. Vooral om makkelijker op één golflengte te komen met niet-techneuten zoals managers.

Mechatronics

Steeds meer is mechatronica de centrale spil in de ontwikkeling van geavanceerde systemen. Onze professionals leveren een belangrijke bijdrage aan Research & Development en integratie-afdelingen van onze klanten, vaak in een multidisciplinaire setting. Zij zijn werkzaam in de hightech machinebouw, cleantech/solar, transport- en handlingsystemen, aerospace en  automotive.

ENTER heeft zowel ervaren professionals als starters in haar gelederen. Onze medewerkers hebben een HBO-, WO- of PhD opleiding afgerond. Specialisaties: controls, dynamics, algoritme ontwikkeling, sensoren en actuatoren.

Wij zijn altijd op zoek naar de toppers binnen het vakgebied. Wij vinden het essentieel dat onze medewerkers passie voor het vak uitstralen en beschikken over een uitgebalanceerd pakket van kennis en vaardigheden op het gebied van techniek, proces en sociale omgangsvormen. Pas jij in dit profiel? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken! Kijk hier voor de vacatures binnen de BU Mechatronics.

Lees meer…

Lees minder…

physics

Serhiy, Development Engineer vanuit business unit Physics gedetacheerd bij ASML

Mijn postdoc in Nijmegen, gerelateerd aan nanotechnologie, zat erop. Ik zou teruggaan naar de Oekraïne. Mijn koffers waren al gepakt toen ENTER mij uitnodigde voor een gesprek. Het klikte meteen. Binnen één week had ik een contract en regelde ENTER dat ik in Nederland kon blijven. Inmiddels doe ik al vier jaar het werk waar mijn hart ligt. Bij ASML. Een droom die uitkwam.

Physics

Onze professionals beschikken over veel inhoudelijk kennis en gedrevenheid. Zij leveren zelfstandig een bijdrage in de ontwikkeling van innovatieve technologie. En dat met de gewenste focus op het resultaat. ENTER is onder andere actief in hightech machinebouw, medische systemen, cleantech/solar, (smart) materials development, oil&gas en aerospace.

ENTER heeft zowel ervaren professionals als starters in haar gelederen. Onze medewerkers hebben een HBO-, WO- of PhD opleiding afgerond. Specialisaties: optics, imaging, laser, plasma, photonica, akoestiek, vacuüm, dunne film.

Onze professionals zijn veelal werkzaam in de functie van Design Engineer, Integrator, Architect,  Manufacturing Engineer of Systeem Tester.

Wij zijn altijd op zoek naar de toppers binnen het vakgebied. Wij vinden het essentieel dat onze medewerkers passie voor het vak uitstralen en beschikken over een uitgebalanceerd pakket van kennis en vaardigheden op het gebied van techniek, proces en sociale omgangsvormen. Pas jij in dit profiel? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken! Kijk hier voor de vacatures binnen de BU Physics.

Lees meer…

Lees minder…

chemical

Francisco, Process Development Engineer vanuit de business unit Chemical gedetacheerd bij Holst Centre

ENTER betekent voor mij een prima netwerk waarin ik mijn eigen weg kan bepalen. Ik kies zelf voor welke opdrachtgever ik wil werken en voel me nergens toe verplicht.

Chemical

Onze professionals in de BU Chemical leveren een belangrijke bijdrage in ontwikkeling van innovatieve technologie, onder andere op het gebied van hightech, cleantech/solar, (smart) materials development, procesindustry en oil & gas.

ENTER heeft zowel ervaren professionals als starters in haar gelederen. Onze medewerkers hebben een HBO-, WO- of PhD opleiding afgerond. Onze professionals zijn veelal werkzaam in de functie van proces (development) engineer, proces technoloog, materials developer, product engineer of proces operator.

Wij zijn altijd op zoek naar de toppers binnen het vakgebied. Wij vinden het essentieel dat onze medewerkers passie voor het vak uitstralen en beschikken over een uitgebalanceerd pakket van kennis en vaardigheden op het gebied van techniek, proces en sociale omgangsvormen. Pas jij in dit profiel? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken! Kijk hier voor de vacatures binnen de BU Chemical.

Lees meer…

Lees minder…

system-test-and-integration

Serena, System Test Engineer vanuit de business unit System Test & Integration gedetacheerd bij ASML

Bij ENTER ben je geen nummer, maar een collega. De sfeer is persoonlijk en informeel. Iedereen op kantoor kent me en staat voor me klaar. En ik heb goede contacten met medewerkers die voor andere opdrachtgevers werken.

System Test & Integration

Het belang van Systeem Test & Integratie activiteiten neemt toe. ENTER onderkende dit al enige jaren geleden en heeft inmiddels ruime ervaring in dit domein. Onze professionals beschikken over kennis en ervaring, opgedaan bij R&D-  en engineeringafdelingen van toonaangevende bedrijven in de hightech industrie. Voor onze klanten ontwikkelen, testen, valideren en documenteren zij systemen, subsystemen of modules.

Onze professionals werken onder ander in de hightech machinebouw, medische systemen, consumentenelektronica, automotive en transport- en handlingsystemen. In deze domeinen ontwikkelen onze klanten complexe systemen die veelal bestaan uit mechanica, elektronica, mechatronica, vision en software.

ENTER professionals hebben een opleiding op HBO of WO niveau, zijn ISTQB of Tmap gecertificeerd en uiteraard bekend met het Testing Maturity Model. Zij staan voor kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid van System Test & Integratie in het totale ontwikkelproces.

Onze Systeem Test & Integratie experts zijn in te zetten voor andere:

  • opstellen van testspecificaties
  • ontwikkelen van het testdesign
  • ontwerpen en realiseren van de bijbehorende testopstelling en testomgeving
  • ontwerpen en uitvoeren van testcases
  • opzetten en uitvoeren van een kwalificatietraject voor een prototype
  • analyseren van root causes
  • verbetervoorstellen /probleemoplossingen

Uiteraard documenteren onze professionals nauwkeurig en doen zij het voorwerk voor een efficiënte regressietest.

Wij zijn altijd op zoek naar de toppers binnen het vakgebied. Wij vinden het essentieel dat onze medewerkers passie voor het vak uitstralen en beschikken over een uitgebalanceerd pakket van kennis en vaardigheden op het gebied van techniek, proces en sociale omgangsvormen. Pas jij in dit profiel? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken! Kijk hier voor de vacatures binnen de BU System Test & Integration.

Lees meer…

Lees minder…