Project Engineer Menno Goedhart zit helemaal op zijn plek

|

- For English see below - In 2017 rondde Menno Goedhart de opleiding Lucht- en Ruimtevaarttechniek af en vervolgens ging hij aan de slag als software engineer. Na twee jaar echter lonkte het avontuur en vertrok Menno naar Zuid-Afrika, Canada en Nieuw-Zeeland. Daar werkte hij half en reisde hij de rest van de tijd rond. Eind januari 2020 kwam hij terug en begon hij met solliciteren. Via LinkedIn kwam hij een aantal vacatures tegen en de volgende dag kreeg hij al een berichtje van een recruiter. Inmiddels is deze avontuurlijke hondenliefhebber al meer dan een jaar in dienst bij ENTER. 

Read Article

Michiel Zweistra kijkt terug op 10 jaar bij ENTER: “De verschillende opties die ik hier krijg, zijn het fijnst”

|

- For English see below - Michiel houdt van metal, zowel om naar te luisteren als om zelf te spelen, en hij lijdt aan GAS: het Guitar Acquisition Syndrome. Voor zijn tienjarig jubileum bij ENTER verraste Accountmanager Perjan hem met een fles single malt whisky; een andere liefhebberij van Michiel. In de tijd dat Michiel bij ENTER werkt, had hij verschillende managers. Eerst Mark, toen Koen en nu is de beurt aan Perjan. Perjan: “Michiel krijgt veel voor elkaar en hij is erg professioneel. Hij gaat ook zijn eigen gang en dat werkt voor hem het best.”

Read Article

Lennart Pruijssers: ‘Ik werk op het randje van wat technisch mogelijk is’

|

- For English see below - Lennart werkt sinds ongeveer een jaar bij ENTER. Ooit begon hij op het VMBO T in de richting van Elektrotechniek en werkte hij een tijdje in de bouw, maar dat paste niet zo goed bij hem. Liever ging hij aan de slag als systeembeheerder. Toen hij ook dat wel gezien had, begon hij met programmeren en scripten. Om zich hier verder in te ontwikkelen, besloot hij Technische Informatica aan de Hogeschool van Rotterdam te gaan studeren. “Voor mijn latere carrièrekeuze heb ik niets aan Elektrotechniek gehad. Maar: ik kan wel een stoppengroep aanmaken in de meterkast, ook handig”, zegt hij lachend.

Read Article