Cune Peters nieuwe Recruiter in het team van Embedded

|

For English see below 

Even voorstellen: Cune Peters, deze week bij ENTER gestart als Recruiter in de Business Unit Embedded. Vanuit haar rol zal ze ondersteuning bieden bij het werven van high-tech personeel op  het gebied van Software. Cune vervulde afgelopen 15 jaar verschillende functies als zowel commercieel en corporate Recruiter. De focus lag daarbij voor haar vooral op de werving van (internationaal) technisch talent.  Met haar ervaring en kennis verwacht ze samen met het team mooie resultaten te behalen.

Read Article

ENTER stelt Jeroen Gielens aan als Commercieel Directeur

|

For English see below

Jeroen Gielens is per 1 februari 2020 de nieuwe Commercieel Directeur van ENTER. Jeroen heeft veel ervaring in de detacheringsbranche, de sector waarbinnen ENTER intussen al negentien jaar succesvol is. Jeroen versterkt het directieteam naast Operationeel Directeur Mark Sidler en Managing Director Roland Poesen. Roland: “Met Jeroen in het directieteam vergroten we onze slagkracht en kunnen we onze (groei)ambitie verder vormgeven”.

Read Article

Nieuwjaarsborrel Delft

|

For English see below

En we proosten nogmaals op het nieuwe jaar... Dit keer met onze collega's in Delft. Geslaagde, goed bezochte borrel gehad bij De Waag, waar het goed bijpraten was met elkaar. Het bleef nog lang gezellig.

Read Article

Nieuwjaarsborrel Eindhoven

|

For English see below 

Het begin van een nieuw jaar is een goed moment om even stil te staan en vooruit te kijken. Bij ENTER doen we dat graag samen: met de mensen van kantoor én onze collega’s in het veld. Daarom kwamen we vandaag bij elkaar voor een nieuwjaarsborrel. Om te proosten op een goed 2020 en om persoonlijk bij te praten.

Read Article

Goed recept voor teambuilding

|

For English see below 

Goed functioneerde teams bestaan uit mensen die elkaar aanvullen én tegenwicht bieden. Een inkijkje in elkaars voorkeursstijl van communiceren, kan daarbij helpen. Daarom volgden we bij ENTER met onze ‘kantoor’teams uit zowel Delft als Eindhoven een interactieve training om inzicht in elkaar te krijgen en om feedback te leren geven en ontvangen.

Read Article