Field Service Engineer Besturingstechniek

"Vorige week werkte ik aan de aandrijving van de London Eye, deze week staat een flightsimulator op de planning en volgende week vlieg ik naar Vietnam om een nieuwe besturing te installeren op een sleepboot. De afwisseling, het reizen, de verschillende culturen en het werken in de top van de besturingstechniek vind ik geweldig.” Wil jij net als onze collega deze avonturen beleven? 

Functieomschrijving 

In deze uitdagende rol van Field Service Engineer Besturingstechniek ben je verantwoordelijk voor de service en het inbedrijfstellen van aandrijf- en besturingstechniek oplossingen. Je werkt niet aan een standaard product maar aan one of a kind oplossingen, elk project is uniek! Je bent aanwezig bij de klant op locatie om de complete installatie te inspecteren, testen, proef te draaien en in bedrijf te stellen. Je bent daarnaast instaat om eventuele problemen te constateren en te lokaliseren. In deze functie ben je het visitekaartje van het bedrijf. Dankzij jouw allround technische ervaring, ben je in staat klanten snel en efficiënt te helpen bij problemen. Tevens ben je in staat om op een inspirerende en duidelijke wijze uitleg te geven over onze machines en systemen.

De branches waarin je werkt lopen uiteen van high tech, offshore tot machinebouw. In deze functie werk je 60 tot 70% internationaal, gemiddeld 3 tot 4 weken aangesloten tot een max. van 6 weken. Intern in Nederland ben je bezig met de voorbereiding van nieuwe projecten in samenspraak met engineering, ondersteuning bij R&D en het volgen van trainingen en opleidingen.

Functie eisen

Voor deze rol van Field Service Engineer zijn we op zoek naar zowel een ervaren als een junior kandidaat. Als nieuwe service engineer krijg je een uitstekende begeleiding en is er een professioneel inwerktraject. Ook heeft onze opdrachtgever een intern opleidingscentrum met eigen trainers in dienst. Je hebt hierdoor een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen waaruit je kan kiezen.  

  • Afgeronde Bachelor opleiding richting besturingstechniek, mechatronica of elektrotechniek. Ook heeft onze opdrachtgever goede ervaringen met de Belgische opleiding BSc en/of MSc Elektromechanica. 
  • Aanvullende cursussen op het gebied van bijv. meet & regeltechniek, PLC systemen en hydrauliek & pneumatiek zijn een pré; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Avontuurlijke instelling en de flexibiliteit om wereldwijd te reizen. 

Organisatie

Werken bij ENTER betekent: jezelf ontwikkelen via uitdagende projecten bij vooraanstaande bedrijven in de high tech industrie.

Hoe wil jij je ontwikkelen? Daar gaat het om bij ENTER. Om jouw ambities te helpen realiseren, adviseren en begeleiden we je op je carrièrepad. Je hebt de keuze uit een groot aanbod van stuk voor stuk uitdagende projecten, waarbij we je coachen ‘on the job’. In de vorm van 1-op-1 coaching, want we geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. Overal valt dan ook over te praten. Inclusief arbeidsvoorwaarden die we aan jouw wensen en behoeften kunnen aanpassen.

ENTER groeit gestaag en daarom bewaken we bewust de menselijke maat. Voorop in onze relatie met jou staan betrokkenheid, aandacht voor het persoonlijke en investeren in jouw ontwikkeling. Reden om te werken in kleinere teams, verbonden aan gespecialiseerde Business Units. Eenvoudig en overzichtelijk georganiseerd. Zo heb je altijd je eigen begeleider met wie je kunt sparren over technisch inhoudelijke zaken en die bovendien je carrièrecoach is.

Aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a.: 

  • Auto van de zaak; 
  • Telefoon en laptop van de zaak; 
  • Reisuren worden betaald; 
  • Tijd voor tijd werken mogelijk; 
  • Intern opleidingscentrum met een uitgebreid cursusaanbod;
  • Doorgroeimogelijkheden naar een R&D of engineering positie.

Informatie

Wil je meer informatie over de vacature Field Service Engineer Besturingstechniek? Neem dan contact op met René van de Pas via +31 40 214 10 20

Solliciteren

Wil je solliciteren naar de rol van Field Service Engineer Besturingstechniek dat kan met de sollicitatiebutton rechts bovenaan de pagina of door je sollicitatie te mailen naar: Recruitment@enter-group.nl / +31 40 214 10 20