Equipment Engineer Industrial Automation

Ben jij op zoek naar een rol dicht op de manufacturing, waarin je echt invloed kunt uitoefenen en fabrieken kunt voorzien van de beste automatiseringsoplossingen? Dan ben jij op zoek naar een rol als Equipment Engineer Industrial Automation bij ENTER! 

Functie-omschrijving

Voor deze rol kun je zowel een technisch specialist zijn, als een projectleider. In ieder geval gaat jouw hart sneller kloppen van techniek en besturingssoftware in productieomgevingen. Want onze Equipment Engineers Industrial Automation staan iedere dag met hun voeten in de klei. Jij wordt erbij geroepen wanneer het besturingssysteem voor een enkele machine of een hele fabriek, aangepast, opnieuw ingeregeld of zelfs ontworpen moet worden. Soms zul je je misschien eerst moeten verdiepen in een productieproces voordat je een verouderde applicatie kunt vertalen naar de nieuwste standaarden. Als Equipment Engineer Industrial Automation ben je echt bezig met de techniek, niet met het proces. Vanuit jouw automatiseringskennis en specialisatie ben je actief als projectleider die niet alleen besturingssoftware oplossingen biedt, maar ook veel communiceert met collega’s en leveranciers. Een brede rol dus, die ook een prima leerschool biedt als jij de ambitie hebt om over een paar jaar aan de slag te gaan als projectleider of manager.

Functie-eisen

Wil jij weten of de rol van Equipment Engineer Industrial Automation jou de juiste uitdaging kan bieden? Jouw drive om in een productieomgeving te werken is van doorslaggevend belang. Daarnaast breng je de juiste technische kennis mee, in de vorm van een BSc of MSc industriële automatisering, electrical engineering of mechatronica. Of je nu een starter bent of al een paar jaar werkervaring hebt, jij bent goed in communiceren, regelen en hebt de drive om alles technisch te willen doorgronden. Ervaring met het begeleiden van een FAT of SAT zijn een duidelijke pré. Daarnaast breng je natuurlijk kennis mee van PLC- en HMI-systemen, industriële netwerken en motion control.

Organisatie-omschrijving

De industrialisatie en marktintroductie van High Tech Systemen kent vele uitdagingen door toenemende druk op tijd en kosten. In de productieopschaling van complexe systemen worden soms nog laat nieuwe interacties zichtbaar die snelle analyse en oplossing vragen. ‘World Class Manufacturing’, ‘Time to Market’, ‘First Time Right’, ‘Reliability, Availability and Serviceability’, zijn thema’s die bij veel bedrijven aandacht behoeven. In deze dynamische omgeving tussen R&D en Operations zijn de bruggenbouwers van de unit Production Development actief. Denkbare functies zijn Production Engineer, NPI Project Engineer, Process Development Engineer, Supplier Quality Engineer of Project/Program Manager.

ENTER is altijd op zoek naar toppers binnen het vakgebied. Naast je technische kennis zijn je soft skills zeker zo belangrijk. Omschrijf jij jezelf als ondernemend, resultaatgericht, energiek, nieuwsgierig en besluitvaardig? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken!

Ons aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels langdurige projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Deze collega’s ontmoet je bij onze vele, informele activiteiten zoals technische avonden, het kerstdiner, de bbq, de pubquiz of onze jaarlijkse familiedag in de Efteling. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program. Denk hierbij aan de volgende opleidingen: 

  • CE-markering en machineveiligheid;
  • Six Sigma Green Belt;
  • PRINCE2 of IPMA D; 
  • Situationeel leiding geven;
  • Robotica en Industriële automatisering.

Daarnaast kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Informatie

Wil je meer informatie over de vacature Process Development Engineer? Neem dan contact op met René van de Pas: rene.vandepas@enter-group.nl / +31 40 214 10 20.

Solliciteren

Gelijk solliciteren? Gebruik hiervoor onze button of stuur een e-mail met je cv en motivatie naar maxime.jongsma@enter-group.nl.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.