Reliability Engineer

Heb jij een passie voor de hightech wereld? Wij ook. Een dynamischer werkveld bestaat niet. Technologische innovatie is de toekomst! Als het aan ons ligt: jouw toekomst! Vanuit een dienstverband bij ENTER werken bij een keur aan hightech bedrijven.

Vacature beschrijving

Als Reliability Engineer ben je verantwoordelijk voor het initiëren, ondersteunen, activeren en ontwikkelen van betrouwbaarheids- en kwaliteitsverbeteringsprogramma’s voor bestaande- en nieuwe systeem ontwerpen volgens een gestructureerd stapsgewijs verbeteringsproces in een multidisciplinaire omgeving (mechanica, elektronica, software en fysica).

Als Reliability Engineer zul je de (sub-) prestaties van het systeem evalueren ten opzichte van de eisen, analyseren van de risicogebieden, voorstellen noodzakelijke verbeteringen van producten en ontwikkeling van processen om de klanttevredenheid te verhogen, verlagen kosten van niet kwaliteit en uiteindelijk het verbeteren van de waarde van onze systemen.

Functie eisen

Wij zoeken een gedreven Reliability Engineer met specifieke verantwoordelijkheden voor:

·         Overleg met belanghebbenden (Marketing, service, en productie) op de belangrijke kwaliteitsaspecten van nieuwe producten;
·         Risicobeoordelingen op (conceptueel) systeem niveau (FMEA etc);
·         Bepalen van het kritische ontwikkelpad voor de ontwerpaspecten op systeemniveau;
·         Evaluatie van het concept-design voorstellen (op systeemniveau, subsysteem niveau);
·         Introduceer methodes om de kwaliteit van producten te verbeteren;
·         Gebruik statistische methoden om experimentele opstelling (DOE) te bepalen, of om het belangrijkste probleem gebied (op basis van statistische gegevens gebied) te bepalen;
·         Gebruik Design for Six Sigma om het ontwerp van het systeem te verbeteren;
·         Initiëren van actie om software, mechanica en elektronica verbeteringen door te kunnen voeren; (bijv. HALT testen in elektronica design, tolerantie analyse in de machinebouw, mechatronische modellering in mechatronisch ontwerp processen) te ondersteunen;
·         Ondersteuning engineers buiten O & O in de toepassing van deze aanpak om de waarde van de producten te verbeteren;
·         Ervaring als Reliability Engineer is een pre.

Organisatie-omschrijving

Binnen de business unit System Test & Integration word je als Reliability Engineer verantwoordelijk voor je eigen projecten in directe samenwerking met onze opdrachtgevers. Het betreffen multidisciplinaire projecten in verschillende technische domeinen. Hightech machinebouw, Automotive, Healthcare, of Communication Systems.

Een positie waarin je direct toegevoegde waarde kunt inbrengen in de ontwikkel fases van product, module of systeem ontwikkeling.

Ons aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen.

Inlichtingen

Wil je meer informatie over de vacature Reliability Engineer? Neem dan contact met ons op met Rob Dierckx: rob.dierckx@enter-group.nl /+31 40 214 10 20.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature Specialist Materialen en Processen? Gebruik dan de button om te solliciteren.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.