Project Engineer Procestechnologie

Heb jij kennis van proces- en productietechnieken en zie jij het als een uitdaging om een compleet nieuwe fabriek in te richten? Lees dan snel verder.

Functie-omschrijving

Ter uitbreiding van de productie gaat onze opdrachtgever een nieuwe fabriek bouwen. Voor de inrichting en aanschaf van de nieuwe machines en procesapparatuur zoeken we een Project Engineer Procestechnologie om dit in goede banen te leiden. In de rol van Project Engineer Procestechnologie ben je de spil tussen de productie, diverse interne stakeholders en leveranciers. Jij bent de persoon die intern de specificaties ophaalt en de doorvertaling maakt richting toeleveranciers. In het ontwikkelproces van deze veelal special equipement ben je de vraagbaak voor de leveranciers en begeleid je het hele proces van a t/m z. Ook ben jij de persoon die vanuit de opdrachtgever leveranciers bezoekt en de FAT (Factory Acceptance Test) op locatie begeleid en de inbedrijfstelling en SAT (Site Acceptance Test) organiseert. Werkt alles volgens de vooraf opgestelde specificaties? Dan draag jij je verantwoordelijkheid voor de equipement over aan Production Engineering en Maintenance Engineering.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau; werktuigbouwkunde of procestechniek;
  • >3 jaar ervaring in de procesindustrie en/of apparatenbouw;
  • Interesse om behalve technisch ook organiserende werkzaamheden op te pakken; 
  • Gedegen kennis van P&ID en industriële besturingssystemen;
  • Ervaring met FAT en SAT zijn een pré; 
  • Kennis van ATEX, machinerichtlijnen en VCA is een plus;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een plus;
  • Goede communicatieve eigenschappen.

Organisatie-omschrijving

De industrialisatie en marktintroductie van high tech Systemen kent vele uitdagingen door toenemende druk op tijd en kosten. In de productieopschaling van complexe systemen worden soms nog laat nieuwe interacties zichtbaar die snelle analyse en oplossing vragen. ‘World Class Manufacturing’, ‘Time to Market’, ‘First Time Right’, ‘Reliability, Availability and Serviceability’, zijn thema’s die bij veel bedrijven aandacht behoeven. In deze dynamische omgeving tussen R&D en Operations zijn de bruggenbouwers van de unit Production Development actief. Denkbare functies zijn Production Engineer, NPI Project Engineer, Process Development Engineer, Supplier Quality Engineer of Project/Program Manager.

ENTER is altijd op zoek naar toppers binnen het vakgebied. Naast je technische kennis zijn je soft skills zeker zo belangrijk. Omschrijf jij jezelf als ondernemend, resultaatgericht, energiek, nieuwsgierig en besluitvaardig? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken!

Ons aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

We organiseren regelmatige socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen.
Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring en bedraagt minimaal € 3.800,- en maximaal € 5.200,- bruto per maand.

Inlichtingen

Wil je meer informatie over de vacature Project Engineer Procestechnology? Neem dan contact op met René van de Pas: rene.vandepas@enter-group.nl / +31 40 214 10 20.

Solliciteren

Gelijk solliciteren? Gebruik hiervoor onze button.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.