Junior Projectleider Manufacturing

Ben jij een Projectleider in de dop? Jij kunt die ambitie nu al waarmaken als Junior Projectleider Manufacturing en de schakel vormen tussen R&D, manufacturing en diverse interne stakeholders.

Functie-omschrijving

Als Junior Projectleider Manufacturing ben je verantwoordelijk voor NPI (New Product Introduction) projecten. Het is jouw taak om het productieproces van deze nieuwe producten zo efficiënt mogelijk in te richten. Dit doe je door al in een vroeg stadium mee te kijken bij ontwikkeling. Je durft hierbij een kritische rol in te nemen en de productie te vertegenwoordigen in de beoordeling van designs. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inregeling van de logistiek, de supply chain en de productie van een nieuw product, zodanig dat aan alle voorwaarden is voldaan om een serieproductie te besturen. Kortom: van begin tot eind heb je de touwtjes in handen. Je bent hierin de verbindende schakel tussen manufacturing, R&D en diverse interne stakeholders en daarmee verantwoordelijk voor de overdracht van het project naar operations. Tevens ben je eigenaar van het project en in staat om met de diverse disciplines inhoudelijk de discussie te voeren. Je voert het NPI project uit volgens de bijbehorende procedures en bent verantwoordelijk voor de oplevering van alle deliverables. Buiten de NPI taken om pak je organisatorische verbeterprojecten op.

Functie-Eisen

Om voor de rol van Junior Projectleider Manufacturing in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen: 

  • Een afgeronde technische Bachelor of Master opleiding, bijvoorbeeld richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica; 
  • Bovenstaande opleiding aangevuld met een opleiding Technische Bedrijfskunde is een pré; 
  • Je vindt het leuk om een spilfunctie te bekleden op het scheidingsvlak tussen techniek, organisatie en communicatie; 
  • Je bent ondernemend en beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal;
  • Verder ben je daadkrachtig, kun je snel schakelen en weet je op de juiste manier de betrokken partijen te verbinden.

Organisatie-omschrijving

De industrialisatie en marktintroductie van High Tech Systemen kent vele uitdagingen door toenemende druk op tijd en kosten. In de productieopschaling van complexe systemen worden soms nog laat nieuwe interacties zichtbaar die snelle analyse en oplossing vragen. ‘World Class Manufacturing’, ‘Time to Market’, ‘First Time Right’, ‘Reliability, Availability and Serviceability’, zijn thema’s die bij veel bedrijven aandacht behoeven. In deze dynamische omgeving tussen R&D en Operations zijn de bruggenbouwers van de unit Production Development actief. Denkbare functies zijn Production Engineer, NPI Project Engineer, Process Development Engineer, Supplier Quality Engineer of Project/Program Manager.

ENTER is altijd op zoek naar toppers binnen het vakgebied. Naast je technische kennis zijn je soft skills zeker zo belangrijk. Omschrijf jij jezelf als ondernemend, resultaatgericht, energiek, nieuwsgierig en besluitvaardig? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken!

Ons aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

We organiseren regelmatig socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen.

Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring en bedraagt minimaal € 2.700,- en maximaal € 3.800,- bruto per maand.

Informatie

Wil je meer informatie over de vacature Junior Projectleider Manufacturing? Neem dan contact op met René van de Pas: rene.vandepas@enter-group.nl / +31 40 214 10 20.

Solliciteren

Gelijk solliciteren? Gebruik hiervoor onze button of stuur een e-mail met je cv en motivatie naar maxime.jongsma@enter-group.nl.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.