Junior Process Improvement Engineer

Heb jij een passie voor de ontwikkeling en productie van hightech producten? Wil jij deze processen verbeteren? En wil jij ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van technologie? Terwijl je tegelijkertijd werkt voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar we jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! 

Wat ga jij doen als Junior Process Improvement Engineer?

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met de ambitie om zich als een echte leider te ontwikkelen. Je start met een uitvoerig inwerktraject om de diverse logistieke- en technische processen te begrijpen. Vervolgens zul jij je bezig gaan houden met het initiëren van procesoptimalisaties binnen de hightech assemblage afdeling. Hierin lever je een actieve bijdrage aan de diverse productie gerelateerde verbeteringstrajecten en klantimplementaties. Je werkt nauw samen met collega’s van Manufacturing Engineering, Teamleiders Assembly en Quality Engineers.

Je taken bestaan verder uit:

 • Procesoptimalisatie van assemblagelijnen;
 • Het initiëren en het leiden van Lean projecten binnen de productie;
 • Optimalisatie van de dagelijkse efficiency en quality standaarden binnen de productie;
 • Stimulatie van de Lean cultuur binnen de afdeling;
 • Diagnose stellen en troubleshooten van problemen in productie;
 • Vanuit productie verantwoordelijk voor New Business Implementaties;
 • Het trainen van de medewerkers assemblage en test.

Herken jij jezelf in:

Wij zijn opzoek naar iemand die zijn of haar roots in de technische wereld heeft liggen en daarnaast van nature een echte verbeteraar is. Verder zoeken we iemand die graag projectmatig werkt en een analytische denkwijze heeft.

Overige eisen zijn:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in het beschrijven en optimaliseren van processen binnen een technische omgeving; 
 • Een afgeronde technische Bachelor of Master opleiding, bijvoorbeeld in de richting Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Je vindt het leuk om een spilfunctie te bekleden op het scheidingsvlak tussen techniek, organisatie en communicatie en bent daarbij een échte kwaliteitsdenker;
 • Je bent ondernemend en beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal;
 • Verder ben je daadkrachtig, kun je snel schakelen en weet je op de juiste manier de betrokken partijen te verbinden;
 • Je bent een kwaliteitsdenker;
 • Je houdt van een internationale uitstraling en omgeving!

ENTER is altijd op zoek naar toppers binnen het vakgebied. Naast je technische kennis zijn je soft skills zeker zo belangrijk. Omschrijf jij jezelf als ondernemend, resultaatgericht, energiek, nieuwsgierig en besluitvaardig? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken!

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten 

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program. Denk hierbij aan de volgende opleidingen:

 • Six Sigma Green Belt;
 • Management skills;
 • Situationeel leiding geven.

We organiseren regelmatig socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling

Tenslotte kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen. Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring en bedraagt minimaal € 2.600,- en maximaal € 4.400,- bruto per maand.

Meer weten?

Wil je meer weten over de rol van Junior Process Improvement Engineer? Neem dan contact op met René van de Pas via rene.vandepas@enter-group.nl of telefonisch via +31 40 214 10 20.

Direct solliciteren?

Gebruik hiervoor onze button of stuur een e-mail met je cv en motivatie naar rene.vandepas@enter-group.nl. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.