Traineeship Production Development

Wil jij in de eerste jaren van je carrière een brede ervaring opdoen? Uitstekende ondersteuning krijgen middels 1-op-1 coaching? Constant bezig zijn met de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden? Dan is het ENTER Traineeship iets voor jou! 

Functie-omschrijving

Als net afgestudeerde ingenieur is het vaak lastig om te bepalen in welke baan je wilt starten. Er zijn een paar dingen die je zeker weet:

  1. je wilt werken in een high tech omgeving waarin ruimte is voor jouw ambities (want nu je diploma op zak is, wil je meters gaan maken!),
  2. je wilt je kennis kunnen toepassen, resultaat zien van je werk, nóg meer leren en nog verder groeien.

Maar op welke rol wil je solliciteren? Dat is lastig te bepalen in het oerwoud van functietitels. Daarnaast is er nog de werkomgeving. Hoe bepaal je wat je belangrijk vindt aan een bedrijfscultuur? Je vastleggen is dan ook lastig en rondkijken lijkt aantrekkelijk, maar hoe zorg je er dan voor dat er nog steeds een duidelijke ontwikkellijn zichtbaar is op je CV en je niet gezien wordt als job hopper? 

Komen deze vragen je bekend voor? Dan zou een ENTER Traineeship wel eens heel goed bij je kunnen passen! Hierin krijg je de kans om in een periode van drie jaar, twee tot drie uitdagende opdrachten uit te voeren bij de top 100 high tech werkgevers van Nederland. Opdrachten waarin je gelijk aan de slag gaat. En dus de kans krijgt om direct je kennis toe te passen en resultaat ziet van je werk. Meestal voer je jouw projecten uit bij verschillende werkgevers. Het kan dus zijn dat jij in drie jaar tijd ervaring op doet bij Philips, NXP en ASML, of bij Bosch, TNO en Océ. Een heel goed begin van een veelbelovende carrière.

Vanuit ENTER ondersteunen wij je om het beste uit jezelf te halen. Allereerst door ons netwerk met jou te delen. Al ruim 15 jaar bouwen wij aan lange termijn relaties met onze klanten. Wij kennen de werkomgevingen door en door en kunnen goed inschatten waar jij op je plek bent. Dankzij de directe lijnen met onze klanten kunnen we snel schakelen met de juiste personen en weet jij waar je aan toe bent. Ben je aan de slag op een mooi project? Dan bezoekt je manager je regelmatig. Zo kunnen jullie ook samen bepalen welke cursussen en trainingen aansluiten bij jouw persoonlijke ontwikkelpad.

Natuurlijk ben je welkom bij de soft skill en technical cursussen die de ENTER Academy aanbiedt, maar het is ook mogelijk om een specialistische cursus te volgen die niet in het standaard aanbod zit.

Je manager is je persoonlijke carrièrecoach en stelt samen met jou je unieke pakket samen. Bij ENTER sta jij immers centraal en vinden we het belangrijk dat onze collega’s alle ruimte krijgen om hun technische en persoonlijke talenten te ontwikkelen. Daarnaast krijg je van ons een Talent Scan. Een onafhankelijk en duidelijk rapport met jouw persoonlijke profiel, dat je talenten en groei mogelijkheden in kaart brengt. Een handige leidraad tijdens je ENTER Traineeship.

Functie-eisen

Je hebt een technisch HBO of WO diploma op zak met een prima cijferlijst in de richting van elektrotechniek, natuurkunde, chemie, wiskunde, biomedische wetenschappen, werktuigbouwkunde, aerospace, of een soortgelijke richting. Maar jouw ambitie vinden we nog belangrijker! Je hebt de ambitie om het beste uit jezelf te halen, je houdt van ‘learning on the job’, je duikt graag de techniek in en je wilt oplossingen vinden voor de problemen van morgen. Na een korte inwerkperiode ga je aan de slag. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe technieken, nieuwe werkomgevingen en nieuwe collega’s. Jouw communicatieve vaardigheden helpen je om een probleem snel te begrijpen en je snel thuis te voelen in een nieuwe omgeving.

Organisatie-omschrijving

De industrialisatie en marktintroductie van High Tech Systemen kent vele uitdagingen door toenemende druk op tijd en kosten. In de productieopschaling van complexe systemen worden soms nog laat nieuwe interacties zichtbaar die snelle analyse en oplossing vragen. ‘World Class Manufacturing’, ‘Time to Market’, ‘First Time Right’, ‘Reliability, Availability and Serviceability’, zijn thema’s die bij veel bedrijven aandacht behoeven. In deze dynamische omgeving tussen R&D en Operations zijn de bruggenbouwers van de unit Production Development actief. Denkbare functies zijn Production Engineer, NPI Project Engineer, Process Development Engineer, Supplier Quality Engineer of Project/Program Manager.

ENTER is altijd op zoek naar toppers binnen het vakgebied. Naast je technische kennis zijn je soft skills zeker zo belangrijk. Omschrijf jij jezelf als ondernemend, resultaatgericht, energiek, nieuwsgierig en besluitvaardig? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken!

Ons aanbod

Trainee zijn bij ENTER betekent ook dat je direct toegang hebt tot het netwerk van ENTER collega’s. Je ontmoet ze bij de Technical Meetings, waar je kunt sparren over de laatste technologische ontwikkelingen, maar ook bij de vele ‘fun events’. Zo is er ieder jaar een bbq, kerstdiner, gaan we karten, pub-quizzen en maken we de Efteling onveilig tijdens de familiedag waarbij je je partner en/of gezin mee kan nemen. Alle collega’s hebben overigens een HBO, WO, PDEng of PhD diploma in een relevante technische richting. En ze komen niet alleen uit Nederland, op dit moment hebben we meer dan 30 nationaliteiten in ons team!

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen. Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring en bedraagt minimaal € 2.500 en maximaal € 3.500,- bruto per maand.

Inlichtingen

Wil je meer informatie over het Production Development Traineeship? Neem dan contact met me op via rene.vandepas@enter-group.nl of +31 40 214 10 20.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in ons Traineeship Production Development, dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet. Hiervoor kan je de sollicitatie-button gebruiken.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren, stem je in met ons privacy statement.