Commercial Director

ENTER zoekt een Commercial Director; een krachtige persoonlijkheid die graag naar buiten treedt. Een coachende leidinggevende met een scherp oog voor de ontwikkeling van medewerkers én de organisatie.

De functie: commercieel directeur

In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor de portefeuille commercie en samen met de operationeel directeur integraal verantwoordelijk voor de dagelijkste aansturing, en het resultaat en de continuïteit van de onderneming. Ook ben je het commerciële boegbeeld naar buiten toe en heb je een sleutelrol in het cultuurveranderingstraject, realiseren van de lange termijnvisie, (commerciële) strategievorming en bijbehorende keyaccount- en actieplannen. Niet in de laatste plaats stuur je een aantal business units aan en stuur je de (key)accountmanagers aan in de business units waarvoor je niet primair verantwoordelijk bent.

Wat breng je mee?

Je hebt een hoog energieniveau, sterk ontwikkeld strategisch en conceptueel denkvermogen, bent transparant, en hebt gevoel voor commercie. Ook ben je een inspirerende leider die leads by example, met visie, focus op de lange termijn, en oog voor de relatie. Je durft te challengen en schuwt de confrontatie niet. Niet in de laatste plaats voeg je creativiteit, scherpte, commerciële slagkracht en resultaatgerichtheid toe aan het directieteam.

  • HBO+ of WO werk- en denkniveau;
  • Tenminste 10 jaar ervaring met commercie, waarvan minimaal 5 jaar in een leidinggevende functie;
  • Afgeronde opleiding op het gebied van (technische) bedrijfskunde of commercie;
  • Ervaring in, of sterke affiniteit met, techniek en R&D;
  • Ervaring met (technische) detachering of vergelijkbare service industrie;
  • Ervaring met cultuurveranderingstrajecten is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Waarom werken bij ENTER?

ENTER is een succesvolle dienstverlener en professionele detacheerder, actief in de hightech industrie. Met meer dan 200 technisch hoog opgeleide ingenieurs (BSc, MSc, PhD) van diverse nationaliteiten is ENTER actief in de regio’s Eindhoven en Delft. De focus ligt op de vakgebieden technische software, fysica, mechatronica, elektronica, chemie en test & integratie. In deze vakgebieden voeren de ingenieurs van ENTER, bij klanten, R&D projecten uit die bijdragen aan product- en technologie ontwikkeling. Klanten van ENTER zijn de top 100 bedrijven in de hightech industrie. Zij kennen ENTER vanwege de hoge kwaliteit van dienstverlening en betrouwbare servicegraad. ENTER heeft de ambitie de komende jaren fors te groeien. De cultuur laat zich typeren als mens- en resultaat gericht, succesvol en divers. Mensen werken graag bij ENTER vanwege de mooie projecten bij vooraanstaande opdrachtgevers en de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Wat biedt ENTER?

Uiteraard biedt ENTER voor deze functie de arbeidsvoorwaarden die passen bij het strategisch belang van de functie. Daarnaast biedt ENTER de uitdaging om jouw ondernemer -en leidershapskwaliteiten verder te ontwikkelen in een gezond MKB bedrijf met een nieuw, inspirerend hoofdkantoor in Eindhoven en een leuk, gedrevenen collegiaal team van vakbekwame en hoogopgeleide (internationale) professionals. Een voorbeeldfunctie met een grote impact op het bedrijfsresultaat. Sterke naamsbekendheid, opgebouwd door de hoge kwaliteit van dienstverlening en servicegraad, bij gerenommeerde klanten in een markt met toenemende vraag naar flexibele dienstverlening.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met: Roel van Heeswijk, Head of Research: roel.vanheeswijk@voltaconsultants.com Kantoor: 073 36104790.

Solliciteren bij

Wil je graag solliciteren op de rol van Commercieel Directeur? Stuur dan je CV en motivatie naar Roel van Heeswijk, Head of Research: roel.vanheeswijk@voltaconsultants.com.