Traineeship Technische Bedrijfskunde

Heb jij een afgeronde HBO Technische Bedrijfskunde? Wil jij de rechterhand worden van de manager operations en heb jij leidinggevende ambities? Dan is dit Traineeship je op het lijf geschreven.

Functie-omschrijving

In dit Traineeship word je klaargestoomd om binnen 3 jaar door te groeien naar een leidinggevende positie binnen de organisatie. Als rechterhand van de manager operations ondersteun je hem met de dagelijkse gang van zaken. Hierbij ligt jouw focus op de uitvoering van verbeterprojecten. In deze projecten ben jij de projectleider en krijg je de resources tot je beschikking om uiteindelijk ook investeringen te doen en implementaties te realiseren. 

Het LEAN concept staat hier nog in de kinderschoenen en het management wil hier graag stappen in zetten. Ook wordt het jouw verantwoordelijkheid om LEAN binnen de organisatie verder uit te rollen. In deze spilfunctie krijg je te maken met uiteenlopende interne en externe stakeholders. Uiteraard word je professioneel ondersteund om je doelen binnen deze organisatie te verwezenlijken. 

Functie-eisen

Om voor dit Traineeship Technische Bedrijfskunde in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen: 

  • Afgeronde opleiding Technische Bedrijfskunde; 
  • De gevolgde minor ondernemerschap of world class manufacturing is een pré; 
  • Een afgeronde opleiding Lean Six Sigma Green Belt is een pré; 
  • Bereidheid tot het volgen van cursussen en trainingen; 
  • Affiniteit met (high-tech) techniek door werkervaring en/of stages; 
  • Ambitieus en de wil om door te groeien naar een leidinggevende positie.

Organisatie-omschrijving

De industrialisatie en marktintroductie van High Tech Systemen kent vele uitdagingen door toenemende druk op tijd en kosten. In de productieopschaling van complexe systemen worden soms nog laat nieuwe interacties zichtbaar die snelle analyse en oplossing vragen. ‘World Class Manufacturing’, ‘Time to Market’, ‘First Time Right’, ‘Reliability, Availability and Serviceability’, zijn thema’s die bij veel bedrijven aandacht behoeven. In deze dynamische omgeving tussen R&D en Operations zijn de bruggenbouwers van de unit Production Development actief. Denkbare functies zijn Production Engineer, NPI Project Engineer, Process Development Engineer, Supplier Quality Engineer of Project/Program Manager.

ENTER is altijd op zoek naar toppers binnen het vakgebied. Naast je technische kennis zijn je soft skills zeker zo belangrijk. Omschrijf jij jezelf als ondernemend, resultaatgericht, energiek, nieuwsgierig en besluitvaardig? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken!

Ons aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen. Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring en bedraagt minimaal € 2.500 en maximaal € 3.500,- bruto per maand.

Inlichtingen

Wil je meer informatie over het Traineeship Technische Bedrijfskunde? Neem dan contact met me op via rene.vandepas@enter-group.nl of +31 40 214 10 20.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature Traineeship Technische Bedrijfskunde? Gebruik dan de button om te solliciteren.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.