Engineer SolidWorks

Voor jouw staan groeikansen en persoonlijke ontwikkeling op 1! In deze rol kan je als SolidWorks engineer goed en snel doorgroeien naar een rol als R&D Engineer.

Functie informatie

Als Engineer SolidWorks ben je verantwoordelijk voor de 2D en 3D tekeningen van producten, componenten en montagevoorschriften. Jij bent de SolidWorks specialist! Je bent nauwkeurig en haalt fouten uit tekeningen. Je verbetert 2D montagevoorschriften en 3D samenstellingstekeningen. Je wordt betrokken bij wijzigingen aan producten en processen om deze op een goede manier door te voeren in de tekeningpakketten. Als SolidWorks specialist kom je veel in contact met de productie om de inhoud van de tekening goed af te stemmen op de praktijk.

  • SolidWorks (2D & 3D) tekeningen en montagevoorschriften maken voor de productie.
  • Bijwerken en updaten van tekeningpakketten en montagevoorschriften.
  • Afstemmen met productie wat de juiste inhoud is van de tekening. 

Als SolidWorks tekenaar maak je deel uit van een team van vier engineers met een lead engineer als leidinggevende.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde
  • Sterkte communicatieve vaardigheden omdat je met veel verschillende afdelingen contact hebt
  • Bij voorkeur heb je ervaring met SolidWorks

Organisatie 

Werken bij ENTER betekent: jezelf ontwikkelen via uitdagende projecten bij vooraanstaande bedrijven in de high tech industrie.

Hoe wil jij je ontwikkelen? Daar gaat het om bij ENTER. Om jouw ambities te helpen realiseren, adviseren en begeleiden we je op je carrièrepad. Je hebt de keuze uit een groot aanbod van stuk voor stuk uitdagende projecten, waarbij we je coachen ‘on the job’. In de vorm van 1-op-1 coaching, want we geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. Overal valt dan ook over te praten. Inclusief arbeidsvoorwaarden die we aan jouw wensen en behoeften kunnen aanpassen.

ENTER groeit gestaag en daarom bewaken we bewust de menselijke maat. Voorop in onze relatie met jou staan betrokkenheid, aandacht voor het persoonlijke en investeren in jouw ontwikkeling. Reden om te werken in kleinere teams, verbonden aan gespecialiseerde Business Units. Eenvoudig en overzichtelijk georganiseerd. Zo heb je altijd je eigen begeleider met wie je kunt sparren over technisch inhoudelijke zaken en die bovendien je carrièrecoach is.

Aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen. Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring en bedraagt minimaal € 2.500 en maximaal € 3.500,- bruto per maand.

Inlichtingen bij

Wil je meer informatie over de vacature Engineer SolidWorks? Neem dan contact met Daan Breider +31 15 241 00 15

Solliciteren bij

Ben je geïnteresseerd in de vacature Engineer SolidWorks? Gebruik dan de button om te solliciteren.Daan Breider +31 15 241 00 15