Proto Engineer E-Trucks

Wil jij aan milieuvriendelijke en innovatieve hard- en software oplossingen werken binnen de E-mobiliteit? Heb jij twee rechterhanden en ben je analytisch sterk? Verder zie jij het als een passie om samen met collega's een productielijn voor E-trucks op te zetten? Lees dan snel verder. 

Functie-omschrijving

Binnen de transport sector zijn ze constant bezig naar het zoeken van nieuwe innovatieve mogelijkheden voor duurzaam transport. Onze opdrachtgever is hier volop mee bezig en produceert vrachtwagens met een elektrische drijflijn. De grote Nederlandse winkelketens hebben inmiddels de eerste E-Trucks besteld en deze worden momenteel geproduceerd. 

De productie zit nog in een proto fase en deze moet omgezet worden in een efficiënt lopende productielijn. Om dit op te zetten zijn we op zoek naar een Proto Engineer E-trucks. We zoeken een persoon die het hele elektro en software engineering in beheer gaat nemen. Een groot deel van de werkzaamheden, zeker in het begin, zal liggen op troubleshooting. We zoeken dan ook een praktisch ingestelde engineer. Het betreft een functie met veel vrijheden en je krijgt de ruimte om te standaardiseren en initiatieven te ontplooien. Ook het schrijven van werkinstructies, opleiden assemblagemonteurs en uitvoeren van verbeterprojecten zal tot je takenpakket behoren. 

Functie-eisen

Aangezien er nog maar weinig techneuten kennis hebben van E-mobility zijn we op zoek naar een HBO'er die zich hierin wil verdiepen. Het ideale profiel is een combinatie van MBO Autotechniek en HBO Elektrotechniek/ Mechatronica/ Autotechniek. Als persoon moet je een praktische instelling hebben en er niet vies van zijn om zelf de handen uit de mouwen te steken. De combinatie van een relevante HBO opleiding met praktische ervaring vanuit hobby of bijbanen sluit ook goed aan. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en organiserende skills om de processen op een juiste manier in te richten. 

We staan open voor sollicitaties van HBO starters tot meer ervaren personen. 

Organisatie-omschrijving

De industrialisatie en marktintroductie van high tech Systemen kent vele uitdagingen door toenemende druk op tijd en kosten. In de productieopschaling van complexe systemen worden soms nog laat nieuwe interacties zichtbaar die snelle analyse en oplossing vragen. ‘World Class Manufacturing’, ‘Time to Market’, ‘First Time Right’, ‘Reliability, Availability and Serviceability’, zijn thema’s die bij veel bedrijven aandacht behoeven. In deze dynamische omgeving tussen R&D en Operations zijn de bruggenbouwers van de unit Production Development actief. Denkbare functies zijn Production Engineer, NPI Project Engineer, Process Development Engineer, Supplier Quality Engineer of Project/Program Manager.

ENTER is altijd op zoek naar toppers binnen het vakgebied. Naast je technische kennis zijn je soft skills zeker zo belangrijk. Omschrijf jij jezelf als ondernemend, resultaatgericht, energiek, nieuwsgierig en besluitvaardig? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken!

Ons aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen. Deze vacature biedt uitzicht op een direct dienstverband bij onze opdrachtgever.

Inlichtingen

Wil je meer weten over de rol van Proto Engineer E-Trucks? Neem dan contact op met René van de Pas via rene.vandepas@enter-group.nl of telefonisch via +31 40 214 10 20 / +31 6 55289403.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature Proto Engineer E-Trucks? Gebruik onze sollicitatiebutton.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.