Recruiter

Als onze Recruiter ben je het visitekaartje van ENTER. Jij bent vaak de eerste persoon die met kandidaten in gesprek raakt. Met jouw persoonlijke aanpak weet jij de verbinding te maken en kandidaten te enthousiasmeren voor de uitdagende high tech projecten of software ontwikkelprojecten die er bij ENTER op ze wachten. 

Wat ga jij doen als Recruiter

Als Recruiter ga je iedere dag op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's in de functie van bijvoorbeeld mechanical engineer, process engineer en software engineer. Hierbij maak je gebruik van onze database met unieke contacten uit ons netwerk. Maar je gaat ook proactief op zoek naar talent via Linkedin of andere social media. Je belt kandidaten, benadert ze, doet een eerste screening en bouwt je netwerk op. Dat doe je natuurlijk ook met veel enthousiasme bij alle wervingsactiviteiten waar ENTER aan deelneemt. Bovendien zorg je ervoor dat de gesprekken met geïnteresseerde kandidaten worden ingepland. Daarbij heb je ook een actieve rol in de kennismakingsgesprekken op kantoor waarbij je kandidaten aan ons weet te binden vanaf het eerste moment. 

Op zoek naar nog meer uitdagingen? Je kunt veel recruitmentprojecten oppakken of initiëren, zoals bijvoorbeeld de organisatie van wervingsactiviteiten buiten onze landsgrenzen.

Bovendien mag je verwachten dat je aan de slag gaat in een hecht en enthousiast team. Jouw collega's zijn altijd bereid om je te helpen met je vragen en drinken graag een vrijdagmiddelborrel met je. Bij mooi weer kan dat zelfs op ons eigen dakterras. Gedurende het jaar organiseren we ook veel activiteiten voor alle collega's, zoals een BBQ, pubquiz, het kerstdiner en onze jaarlijkse familiedag in de Efteling.

Als succesvolle collega

 • Heb je tenminste een HBO opleiding afgerond;
 • Breng je 1 -3 jaar werkervaring mee in het recruitmentdomein; 
 • Ben je communicatief sterk, zowel in het Nederlands als in het Engels en niet bang om de telefoon op te pakken; 
 • Heb je interesse in mensen en ben je nieuwsgierig naar wat mensen drijft;
 • Laat je je niet uit het veld slaan en haal je energie uit grote en kleine successen;
 • Administreer jij de contacten met jouw kandidaten en houd je dit nauwkeurig bij;
 • Ben je onderdeel van een enthousiast en gedreven team. 

Wie is ENTER

“We believe in the potential of people to push technology further”. Mensen en techniek combineren is onze drive. Of je nu in het veld werkt als Mechanical Engineer of op kantoor als Recruiter wij zijn collega’s van elkaar. Met zo’n 200 technische collega‘s in het veld en 20 collega’s op kantoor zijn we een middelgrote betrokken speler in Eindhoven en Delft. Wil je meer weten over ENTER? Bekijk onze website, LinkedIN, Facebook, ons Youtube kanaal of bel ons op 040 214 10 20.

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten 

 • Een mooi salaris én een bonusregeling;
 • Uitstekende secondaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen en pensioenregeling;
 • Laptop/telefoon;
 • Trainingsbudget;
 • Regelmatige socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Informatie 

Wil je meer informatie over de vacature Recruiter? Vraag dan naar Annemieke van Helvoort wanneer je belt met +31 40 214 10 20

Solliciteren

Wil je graag solliciteren op de rol van Recruiter? Gebruik dan de button om te solliciteren.
Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.