Project Engineer Electronica

Je werkt in een ''technische speeltuin'' en hebt in deze rol een zeer uitdagend en divers takenpakket. Zo schakel je met leveranciers over de uitbesteding en ontwikkeling van electronische componenten en ben je daarna ook verantwoordelijk voor het testen en integreren van deze componenten in de eigen machines. Ook ga je regelmatig naar de eindklant toe om nieuwe features te lanceren op de bestaande systemen. 

Functie omschrijving

In deze afwisselende rol heb je meerdere petten op. Zo stel je de technische specificaties op, ben je hands-on bezig met het reviewen van technische  designs en test je de verschillende elektronische componenten.
Verder houdt je ook het overzicht in een project bij de aansturing van de samenwerkende partners en de interne organisatie (Engineering en R&D). 

Je bent in deze rol echt de schakel tussen eigen technische organisatie en de leveranciers om ervoor te zorgen dat je de beste technologische oplossing kan bieden.

Functie eisen

 • Je hebt een HBO/ WO opleiding 
 • Je hebt minimaal een aantal jaren ervaring binnen een industriële omgeving
 • Een afgeronde opleiding richting Electronica
 • Ervaring met en verstand van verschillende elektronica componenten
 • Je communiceert gemakkelijk 

Organisatie

Werken bij ENTER betekent: jezelf ontwikkelen via uitdagende projecten bij vooraanstaande bedrijven in de high tech industrie.

Hoe wil jij je ontwikkelen? Daar gaat het om bij ENTER. Om jouw ambities te helpen realiseren, adviseren en begeleiden we je op je carrièrepad. Je hebt de keuze uit een groot aanbod van stuk voor stuk uitdagende projecten, waarbij we je coachen ‘on the job’. In de vorm van 1-op-1 coaching, want we geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. Overal valt dan ook over te praten. Inclusief arbeidsvoorwaarden die we aan jouw wensen en behoeften kunnen aanpassen.

ENTER groeit gestaag en daarom bewaken we bewust de menselijke maat. Voorop in onze relatie met jou staan betrokkenheid, aandacht voor het persoonlijke en investeren in jouw ontwikkeling. Reden om te werken in kleinere teams, verbonden aan gespecialiseerde Business Units. Eenvoudig en overzichtelijk georganiseerd. Zo heb je altijd je eigen begeleider met wie je kunt sparren over technisch inhoudelijke zaken en die bovendien je carrièrecoach is.

Aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a.: 

 • Auto van de zaak
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • Reisuren worden betaald
 • Tijd voor tijd werken mogelijk
 • Intern opleidingscentrum met een uitgebreid cursusaanbod
 • Doorgroeimogelijkheden naar een R&D of engineering positie

Informatie

Wil je meer informatie over de vacature Project Engineer Electronica? Neem dan contact op met Daan Breider via 06 53 21 58 70