Senior Hardware Tester

Zowel je technische als je coachende capaciteiten worden in deze rol volledig aangesproken. Door een flinke groei van de afdeling de laatste jaren is er sterkte behoefte aan een ervaren collega die de junioren kan ondersteunen en coachen in hun werkzaamheden. Daarnaast vraag de rol ook op technisch vlak flink wat van je. 

Functie omschrijving

Je hebt allereerst een zeer veelzijdige baan met uiteenlopende werkplekken. Zo werk je natuurlijk samen met je collega's op een modern kantoor met alle voorzieningen maar evengoed ga je naar de klant om in de praktijk tests uit te voeren. Ook sta je soms in de werkplaats om een nieuwe testopstelling te ontwikkelen of ondersteun je een junior collega in zijn of haar werkzaamheden.

 • In een multidisciplinair projectteam geef je advies over de te volgen test strategie
 • Je bezoekt klanten om praktijksituaties te beoordelen
 • Ondersteunen van junior collega's
 • Je voert gestructureerde tests uit om innovaties te kunnen doorvoeren op bestaande en nieuwe machines
 • Adviseren van het product development team
 • Naast een technische rol ben je voor junior collega's ook hun coach

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding richting Werktuigbouwkunde, Lucht- en Ruimtevaarttechniek of Biomedical Engineering
 • Je hebt een stevige theoretische basis gecombineerd met praktische vaardigheden
 • Communiceren op verschillende niveau's gaat jou goed af
 • Kennis overbrengen naar andere collega's geeft jou energie
 • Je hebt een breed technisch inzicht op systeemniveau

Organisatie

Werken bij ENTER betekent: jezelf ontwikkelen via uitdagende projecten bij vooraanstaande bedrijven in de high tech industrie.

Hoe wil jij je ontwikkelen? Daar gaat het om bij ENTER. Om jouw ambities te helpen realiseren, adviseren en begeleiden we je op je carrièrepad. Je hebt de keuze uit een groot aanbod van stuk voor stuk uitdagende projecten, waarbij we je coachen ‘on the job’. In de vorm van 1-op-1 coaching, want we geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. Overal valt dan ook over te praten. Inclusief arbeidsvoorwaarden die we aan jouw wensen en behoeften kunnen aanpassen.

ENTER groeit gestaag en daarom bewaken we bewust de menselijke maat. Voorop in onze relatie met jou staan betrokkenheid, aandacht voor het persoonlijke en investeren in jouw ontwikkeling. Reden om te werken in kleinere teams, verbonden aan gespecialiseerde Business Units. Eenvoudig en overzichtelijk georganiseerd. Zo heb je altijd je eigen begeleider met wie je kunt sparren over technisch inhoudelijke zaken en die bovendien je carrièrecoach is.

Aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen.

Wil je nog meer weten over de rol van Senior Hardware Tester? Neem dan contact op met Daan Breider via T +31 6 53 21 58 70 of E: daan.breider@enter-group.nl.

Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan naar de rol van Senior Hardware Tester. Via onze sollicitatiebutton kun je je profiel achterlaten.