Recruiter

Werken als Recruiter Physics & Chemistry betekent werken met een innovatieve doelgroep! De kandidaten die jij namelijk spreekt staan aan de oorsprong van nieuwe technieken. Jij weet je netwerk in deze doelgroep op te bouwen op een persoonlijke manier en weet mensen te enthousiasmeren voor uitdagende projecten die er bij ENTER op ze wachten.

Wat ga jij doen als Recruiter Physics & Chemistry

Met veel plezier en drive voor het werven van nieuwe collega’s ga jij aan de slag in het team van Physics & Chemistry. In deze functie werk je intensief samen met Ingrid van Gerwen en Bas Dekkers. Zij gaan je helpen om je te ontwikkelen van Recruiter naar Accountmanager binnen 2 jaar waar jij zelf aan het roer staat van je ontwikkeling.

Dagelijks spreek je mensen die werkzaam zijn binnen het vakgebied Physics & Chemistry, jij weet mensen aan onze organisatie te binden op een persoonlijke manier en ben je sparringpartner van onze klanten.

Om een goed beeld te krijgen van de profielen die we zoeken ga jij mee naar klanten en ben jij een professionele gesprekspartner over de arbeidsmarkt. Daarnaast onderhoud jij je netwerk van kandidaten in de markt en weet jij wat er speelt in de markt om de juiste match te kunnen maken. De juiste match, dat geeft jou voldoening!

Als succesvolle collega

 • Heb je een hbo-opleiding of wo-opleiding afgerond en minimaal 2 jaar ervaring als Recruiter;
 • Wil je je graag verder ontwikkelen richting de functie Accountmanager;
 • Voel je je verbonden met de doelgroep binnen het domein Physics & Chemistry, jij weet namelijk wat ze bezig houdt!
 • Ben je sterk in je werk organiseren;
 • Heb je plezier in het opbouwen van duurzame relaties op een succesvolle en persoonlijke manier;
 • Ben je een professionele gesprekspartner en spreek je zowel de Nederlandse als de Engelse taal vloeiend.

Heb je één van deze punten niet? Neem dan toch contact op! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

“We believe in the potential of people to push technology further”. Mensen en techniek combineren is onze drive. Of je nu op locatie werkt bij klanten als Expertimental Physicist of op kantoor als Recruiter wij zijn collega’s van elkaar. Met zo’n 200 technische collega’s op locatie en 20 collega’s op kantoor zijn we een middelgrote betrokken speler in Eindhoven en Delft. Geen logge organisatie, maar wel een bekende naam in je achterzak waarmee jij het netwerk kunt uitbouwen. Wil je meer weten over ENTER? Bekijk onze website, LinkedIN, Facebook, ons Youtube kanaal of bel ons op 040 214 10 20.

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2700,- en € 3500,- (o.b.v. 40 uur) waarbij we je op basis van achtergrond en ervaring inschalen;
 • Een laptop en mobiele telefoon;
 • 28 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
 • Een interessante opbouwende bonus;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling, zo kun je vanuit deze functie in 2 jaar doorgroeien naar de rol van Accountmanager;
 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Collega’s die stuk voor stuk gedreven zijn en graag met jou sparren over hoe het nog beter kan;
 • Een super gezellige vrijdagmiddagborrel (en bij mooi weer op ons dakterras );
 • Regelmatige socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Wil je nog meer weten over de rol van Recruiter Physics & Chemical? Neem dan contact op met Annemieke van Helvoort via T +31 6 11 73 86 65 of E: Annemieke.vanhelvoort@enter-group.nl.

Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan naar de rol van Recruiter Physics & Chemical. Via onze sollicitatiebutton kun je je profiel achterlaten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.