Senior Process Engineer/ Black Belt

Zie jij het als uitdaging om binnen een start-up omgeving de Yield van 2 high tech productielijnen naar 90% te brengen? Lees dan snel verder.

Functie-omschrijving

Als Senior Process Engineer/ Black Belt ben je verantwoordelijk voor drie deelgebieden: 

  • Yield verhoging naar 90%; 
  • Invoeren van statistische procesbeheersing (SPC) op 2 high tech productielijnen; 
  • Uitvoeren van projecten; denk hierbij aan de implementatie van een nieuwe meetmethode en OCAP van het assemblageproces; 

Naast deze focus ga je ook nog een medior process engineer begeleiden en coachen.

Functie-eisen

Om voor deze rol van Senior Process Engineer/ Black Belt in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen: 

  • Een afgeronde technische Bachelor of Master opleiding aangevuld met een Six Sigma Black Belt opleiding; 
  • Minimaal 10 jaar werkervaring in het optimaliseren van productieprocessen binnen de industrie; 
  • SPC expert; 
  • Sterk in statistiek en data analyse; 
  • Pragmatische instelling; 
  • Kennis van de Nederlandse taal is een must.

Organisatie-omschrijving

De industrialisatie en marktintroductie van high tech systemen kent vele uitdagingen door toenemende druk op tijd en kosten. In de productieopschaling van complexe systemen worden soms nog laat nieuwe interacties zichtbaar die snelle analyse en oplossing vragen. ‘World Class Manufacturing’, ‘Time to Market’, ‘First Time Right’, ‘Reliability, Availability and Serviceability’, zijn thema’s die bij veel bedrijven aandacht behoeven. In deze dynamische omgeving tussen R&D en Operations zijn de bruggenbouwers van de unit Production Development actief. Denkbare functies zijn Production Engineer, NPI Project Engineer, Process Development Engineer, Supplier Quality Engineer of Project/ Program Manager.

ENTER is altijd op zoek naar toppers binnen het vakgebied. Naast je technische kennis zijn je soft skills zeker zo belangrijk. Omschrijf jij jezelf als ondernemend, resultaatgericht, energiek, nieuwsgierig en besluitvaardig? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken!

Ons aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen. Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring en bedraagt minimaal € 4.500,- en maximaal € 5.500,- bruto per maand.

Inlichtingen

Wil je meer informatie over de vacature Senior Process Engineer/ Black Belt? Neem dan contact op met René van de Pas: rene.vandepas@enter-group.nl / +31 40 214 10 20

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature Senior Process Engineer/ Black Belt? Gebruik dan de button om te solliciteren.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.