Senior Process Engineer

Zie jij het als uitdaging om binnen een start-up omgeving de Yield van 2 high tech productielijnen naar 90% te brengen? Lees dan snel verder.

Functie-omschrijving

Als Senior Process Engineer ben je verantwoordelijk voor drie deelgebieden: 

  • Yield verhoging naar 90%; 
  • Invoeren van statistische procesbeheersing (SPC) op 2 high tech productielijnen; 
  • Uitvoeren van projecten; denk hierbij aan de implementatie van een nieuwe meetmethode en OCAP van het assemblageproces; 

Functie-eisen

Voor deze functie van Senior Process Engineer zijn we op zoek naar een persoon die zich helemaal in het productieproces wil vastbijten. Iemand welke de technologische drive heeft om zich het productieproces helemaal eigen te maken. Hierbij zijn de communicatieve vaardigheden ondergeschikt aan de analytische vaardigheden en drive van de kandidaat. Overige eisen zijn:  

  • Een afgeronde technische Bachelor of Master opleiding: 
  • Een afgeronde opleiding Lean Six Sigma Green en/of Black Belt opleiding is een pré;
  • Minimaal 10 jaar werkervaring in het optimaliseren van productieprocessen binnen de industrie; 
  • Sterk in statistiek en data analyse; 
  • SPC expert; 
  • Pragmatische instelling; 
  • Kennis van de Nederlandse taal is een must.

Organisatie-omschrijving

De industrialisatie en marktintroductie van high tech systemen kent vele uitdagingen door toenemende druk op tijd en kosten. In de productieopschaling van complexe systemen worden soms nog laat nieuwe interacties zichtbaar die snelle analyse en oplossing vragen. ‘World Class Manufacturing’, ‘Time to Market’, ‘First Time Right’, ‘Reliability, Availability and Serviceability’, zijn thema’s die bij veel bedrijven aandacht behoeven. In deze dynamische omgeving tussen R&D en Operations zijn de bruggenbouwers van de unit Production Development actief. Denkbare functies zijn Production Engineer, NPI Project Engineer, Process Development Engineer, Supplier Quality Engineer of Project/ Program Manager.

ENTER is altijd op zoek naar toppers binnen het vakgebied. Naast je technische kennis zijn je soft skills zeker zo belangrijk. Omschrijf jij jezelf als ondernemend, resultaatgericht, energiek, nieuwsgierig en besluitvaardig? Dan ben jij mogelijk de nieuwe collega die wij zoeken!

Ons aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen. Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring, de indicatie ligt tussen de € 4.500,- en € 5.500,- bruto per maand.

Inlichtingen

Wil je meer informatie over de vacature Senior Process Engineer? Neem dan contact op met René van de Pas: rene.vandepas@enter-group.nl / +31 40 214 10 20

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature Senior Process Engineer? Gebruik dan de button om te solliciteren.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.