Test lead

Bij de ENTER Group ben jij de kartrekker binnen een team van 24 test professionals!Wil jij een verschil maken in de test wereld? Bij ENTER hebben we de ambitie om verder te groeien als kwaliteitsbureau binnen de wereld van (systeem) test- en software testing. Onze ambities maken we waar door steeds nieuwe expertises binnen ons vakgebied aan te trekken en daar zoeken we top talent voor!

Dit is wat je voor ons kunt betekenen!

Voor onze unit zoeken wij een Test Lead met tenminste 3 jaar ervaring als bijvoorbeeld Scrum Master of Test Automation Engineer, die samen met ons invulling geeft aan de ENTER propositie. Jij weet dat het test vak dynamisch is, dat het een mindset is, welke je graag uitdraagt naar jouw ENTER collega's en onze opdrachtgevers.

Je haalt je enthousiasme uit het werken bij organisaties aan projecten, zij die bij willen blijven in dit dynamische werkveld, willen automatiseren of de transformatie doorgaan bijvoorbeeld van agile doen naar agile zijn.

Als Test Lead help je organisaties bij test vraagstukken; soms uitvoerend ten aanzien van het automatiseren, soms in het procesmatig begeleiden van test teams, het implementeren van test automation. Je gaat aan de slag met de mensen in en om het team. Structuren en procesverbeteringen voor de langere termijn vormgeven, coachen en trainen van het team en, waar nodig, het management om zo de hele organisatie mee te krijgen.

Je hebt een ambitie om met ons mee te groeien in de test wereld. Om onze propositie te ontwikkelen, sterkhouder van het test vakgebied, gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. De invulling van je opdrachten zijn gebaseerd op jouw ervaring en kunde.

Ambitie? Vertel ons hoe jij die wilt gaan invullen met ons!

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

Als Test Lead ben je in staat om test projecten tot een goed einde te brengen en bent in staat om mensen en teams in beweging te krijgen. Je bent leergierig, nieuwsgierig en een inspirator ten aanzien van kennisdeling. Je bent uitstekend in staat om jouw visie te verwoorden, zowel mondeling als op schrift.

Wij verwachten dat je tenminste 5 tot 10 jaar werkervaring hebt in het test domein in verschillende rollen. Ervaring met agile teams, software testen, test automation of Scrum Master strekt tot de aanbeveling.

Tevens heb je ervaring in coaching.

Waar ligt onze focus?

Het ontwikkelen van systemen en producten is een voortdurend proces van Research & Development. ENTER is hierin sinds 2001 specialist in innovatieve en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van software development, software- en systeem testen. Dit zijn kernprocessen waar wij als ENTER een belangrijke bijdrage aan leveren bij onze partners. Het is een uitdagende puzzel om de vertaling te maken tussen wat mensen willen en wat de systemen, producten kunnen.

Wij leveren test professionals in diverse projecten, adviseren klanten hoe ze kwaliteit al vanaf het begin van een ontwikkeltraject kunnen borgen.

Benieuwd wat ENTER jou te beiden heeft?

  • Een hele afwisselende baan;
  • Samenwerking met een geweldig team van test professionals;
  • Mooi salaris, je ontvangt een salaris waarmee je je echt gewaardeerd voelt;
  • 25 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij te kopen;
  • Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag;
  • Leaseauto of een vergoeding voor je eigen auto;
  • Opleidingen: houd je kennis op peil door jaarlijks 5 opleidingsdagen;
  • Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf.

DE mogelijkheid om aan de ENTER propositie mee te bouwen!

Meer informatie?

Wil je nog meer weten over de rol van Test Lead? Neem dan contact op met Bas Dekkers via 06-11793620 of per mail bas.dekkers@enter-group.nl.

Nieuwsgierig geworden? Reageer dan snel!

Solliciteer dan naar de rol van Test Lead. Via onze sollicitatiebutton kun je je profiel achterlaten en dan komen wij binnen 5 werkdagen terug met een reactie.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.