Technical Traineeship ENTER

Je bent (bijna) klaar met je engineering studie en wil een vliegende start te maken! Maar waar? En hoe weet je zeker dat je alles uit je persoonlijke ontwikkeling haalt? Door te starten in het ENTER Technical Traineeship. Want dan begin je je carrière met: meerdere projecten bij de top 100 high tech opdrachtgevers van Nederland, een personal talent scan, een uitgebreid trainingsprogramma, en toegang tot een uitgebreid netwerk van gedreven engineers.

Hoe ziet het ENTER Traineeship eruit?

Ieder Traineeship wordt uniek samengesteld voor jou zodat het optimaal aansluit bij jouw ervaring en ambities. Maar wat je als ENTER Trainee in ieder geval mag verwachten is het volgende:

  • Technisch uitdagende projecten die je uitvoert bij de top 100 high tech werkgevers van Nederland;
  • Je krijgt de kans om gericht rond te kijken en ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers en in verschillende domeinen en industrieën;
  • Wij dagen je uit om alles uit je persoonlijke ontwikkeling te halen met een personal talent scan, 1-op-1 coaching en een uitgebreid opleidingspakket binnen onze ENTER Academy;
  • Je mag vertouwen op ons netwerk waarmee wij opdrachten vinden die perfect bij jou passen; 
  • Je wordt onderdeel van het ENTER Trainee Team en het ENTER netwerk van ambitieuze collega’s die je ontmoet bij diverse leuke en interessante activiteiten!

Ben jij een ENTER Trainee?

Ben je benieuwd of het Traineeship bij jou past? Onze trainees hebben een technisch HBO of WO diploma van een TU op zak met een prima cijferlijst in de richting van elektrotechniek, natuurkunde, chemie, wiskunde, biomedische wetenschappen, werktuigbouwkunde, aerospace, of een soortgelijke richting. Ze spreken vloeiend Nederlands en Engels. Maar ze worden vooral gekenmerkt door hun ambitie om het beste uit zichzelf te halen. Ze houden van ‘learning on the job’. Ze duiken graag de techniek in en willen oplossingen vinden voor de problemen van morgen.  Ze zijn nieuwsgierig: naar nieuwe technieken, nieuwe werkomgevingen en nieuwe collega’s. Dankzij hun communicatieve vaardigheden voelen ze zich snel thuis in nieuwe omgevingen waarin ze snel tot de kern van het probleem komen. 

Herken jij jezelf in dit profiel en zou dit een team zijn waarin jij je snel als een vis in het water voelt? Solliciteer dan nu en kickstart jouw technical career!

Op zoek naar meer informatie?

Op onze site kun je nog veel meer informatie vinden over het ENTER Traineeship. Nog steeds vragen? Bel ons op +31 40 214 10 20 zodat we je verder kunnen helpen.

Ben je klaar om te solliciteren?

Gelijk solliciteren kan natuurlijk ook! Gebruik hiervoor de sollicitatiebutton op deze pagina en laat je profiel bij ons achter.
Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.