Accountmanager Technische Software

Haal het beste uit jouw carrière én die van een ander!Bij ENTER maak je als Accountmanager het verschil voor jouw technische softwarecollega’s. Je begeleidt een team van ongeveer 20 mensen die aan het werk zijn bij verschillende high-tech bedrijven. Een veelzijdige baan waarin contact met je collega’s en klanten centraal staan.Bij ENTER herkennen we ons allemaal in de oprechte interesse in mensen en de passie voor technologie. Wij zien de mens als de drijvende kracht achter alle technologie. Daar komt ook onze slogan ‘Tech with a heartbeat’ vandaan. Want wij luisteren naar onze mensen, ondersteunen je en inspireren je. En jij kunt daar zelf een belangrijke rol in pakken voor jouw eigen team.

Wat ga jij doen als Accountmanager Technische Software

Je bouwt een goede, duurzame relatie op met jouw team en met bedrijven in de high-tech branche. Je bent een goede gesprekspartner op het gebied van software en het inzetten van ambitieuze professionals. Je verzorgt hun begeleiding ‘on the job’ en je neemt nieuwe collega’s aan. Dit doe je samen met je team op kantoor. Ook ken je de markt en bouw je het netwerk van bedrijven verder uit.

Perjan Kuijten, Business Unit Manager Software bij ENTER over de rol van accountmanager: “Je werkt met mensen en niet met producten. Dat betekent dat je ook moet letten op de klik tussen je collega en de opdrachtgever en ook met de wensen van je collega op werkgebied. Dat maakt dit werk heel veelzijdig. Mensen hebben een carrière voor ogen waar jij bij mag helpen. Deze baan is niet alleen interessant, maar ook dynamisch. Er zijn zoveel verschillende factoren die een rol spelen. Alles moet precies op zijn plek vallen voor een succesvolle plaatsing. Klik gerust vast op de link naar mijn profiel of neem contact op, zodat ik mijn persoonlijke ervaringen kan delen".

Wie ben jij? Je bent iemand met:

 • veel interesse in software;
 • minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • ervaring binnen de arbeidsbemiddeling.

Technische of commerciële/sales ervaring binnen de software? Ook dan kan deze rol goed bij je passen.

Ook ben je iemand die:

 • het leuk vindt om over de vloer te komen bij bedrijven en je netwerk uit te breiden;
 • veel ambitie heeft en dat ook van zijn/haar collega’s verwacht;
 • plezier heeft in het opbouwen van duurzame relaties op een succesvolle en persoonlijke manier;
 • de Nederlandse en de Engelse taal vloeiend beheerst.

Heb je één van deze punten niet? Neem toch contact op! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij

ENTER is sinds 2001 dienstverlener binnen de high tech industrie. Onze collega’s werken bij onze opdrachtgevers aan innovatieve high tech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen. We geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en we geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is. De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan onze mensen bij ons centraal. We zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen. We werken vanuit negen business units: Applications, Chemical, Electronics, Embedded, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en System Test & Integration. ENTER heeft twee vestigingen: een in Eindhoven en een in Delft.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten:

 • een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat;
 • collega’s die stuk voor stuk gedreven zijn en graag met elkaar en jou meedenken over hoe het nog beter kan;
 • veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • gave high-tech projecten voor jouw teamleden die bij onze opdrachtgevers aan het werk zijn;
 • een bruto maandsalaris tussen de € 4000,- en € 4900,- (o.b.v. 40 uur) waarbij we je op basis van achtergrond en ervaring inschalen;
 • een opbouwende bonus; 
 • telefoon, laptop en auto van de zaak.

Je weekend start met een vrijdagmiddagborrel op ons eigen dakterras (en bij slecht weer binnen :-)).
En verder organiseren we geregeld leuke en gezellige dingen om met zijn allen bij elkaar te komen, zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over de rol van Accountmanager Technische Software? Neem dan contact op met Annemieke van Helvoort via T +31 6 11 73 86 65 of E: Annemieke.vanhelvoort@enter-group.nl 

Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.