Mechanical Engineer

Ben jij op zoek naar een rol van Mechanical Engineer, waarin je jouw creativiteit en energie kwijt kunt? Zet je graag ideeën en concepten om naar ontwerpen?

Functie-omschrijving

Als Mechanical Engineer werk je nauw samen met de Lead Engineer. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aangeleverde concepten c.q. verzoeken voor sterkteberekeningen en het beheersen van de geldende veiligheidsnormen. Je beheert de interne berekeningssoftware en levert daarbij een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Je bent een belangrijke spil binnen ons proces en hebt intern contact met onze tekenaars, calculators, verkoop, projectleiding en rapporteert aan het hoofd engineering.

Functie-eisen

  • Afgeronde Hbo/Wo opleiding richting werktuigbouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Ervaring binnen de metaalbranche is een pré.
  • Je hebt ervaring met FEM-analyses, Inventor en Excel, of je bent bereid je hierin te scholen.
  • Kennis van regels, procedures en werkvoorschriften volgens de geldende (internationale) normen.
  • Kwaliteits- en kostenbewust.
  • Je werkt graag in een open, directe werksfeer waarin samenwerken centraal staat.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse of Duitse taal in woord en geschrift.

Organisatie

Werken bij ENTER betekent: jezelf ontwikkelen via uitdagende projecten bij vooraanstaande bedrijven in de high tech industrie.

Hoe wil jij je ontwikkelen? Daar gaat het om bij ENTER. Om jouw ambities te helpen realiseren, adviseren en begeleiden we je op je carrièrepad. Je hebt de keuze uit een groot aanbod van stuk voor stuk uitdagende projecten, waarbij we je coachen ‘on the job’. In de vorm van 1-op-1 coaching, want we geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. Overal valt dan ook over te praten. Inclusief arbeidsvoorwaarden die we aan jouw wensen en behoeften kunnen aanpassen.

ENTER groeit gestaag en daarom bewaken we bewust de menselijke maat. Voorop in onze relatie met jou staan betrokkenheid, aandacht voor het persoonlijke en investeren in jouw ontwikkeling. Reden om te werken in kleinere teams, verbonden aan gespecialiseerde Business Units. Eenvoudig en overzichtelijk georganiseerd. Zo heb je altijd je eigen begeleider met wie je kunt sparren over technisch inhoudelijke zaken en die bovendien je carrièrecoach is.

Ons aanbod

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen.

Inlichtingen

Wil je meer informatie over de vacature Mechanical Engineer? Neem dan contact op met Sjoerd Theunissen: +31 40 214 10 20, solliciteer via de sollicitatiebutton of stuur je cv naar maxime.jongsma@enter-group.nl.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de vacature Mechanical Engineer? Gebruik dan de button om te solliciteren.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.