Simulation Software Engineer

Vind jij het leuk om simulatie software van complexe technische systemen te ontwikkelen? Zijn MATLAB/Simulink en/of C++ voor jou geen onbekende? Dan hebben wij een uitdagende rol voor jou!

Functie informatie

Als Simulation Software Engineer heb je een brede rol. Natuurlijk ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het ontwikkelen en ontwerpen van (software) modules voor simulatie doeleinden van complexe high tech systemen. Hiervoor gebruik je bestaande software componenten, maar je ontwikkelt ook je eigen scripts. Daarnaast is het belangrijk om testplannen en documentatie over de functionaliteit te ontwikkelen. Dit alles zorgt ervoor dat jouw simulaties ingezet worden bij bijvoorbeeld trainingsdoeleinden.

Jij modelleert op dagelijkse basis complexe fysische systemen in de MATLAB / Simulink omgeving. Of je programmeert delen van het model in C++. Hierbij wordt er zeker een beroep gedaan op jouw creativiteit, je probleemoplossend vermogen en je communicatieve vaardigheden.

Functie eisen

Om voor de rol "Simulation Software Engineer" in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je hebt een afgeronde MSc opleiding richting werktuigbouwkunde, lucht-en ruimtevaart, elektrotechniek, natuurkunde, control systems of software engineering
  • Je hebt ervaring met MATLAB/Simulink en/of C++
  • Je bent analytisch, resultaatgericht, creatief en je kan goed communiceren
  • Je hebt ervaring met Agile/SCRUM
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Organisatie

Ons team is verantwoordelijk voor het leveren van technische expertise en capaciteit bij het ontwikkelen van software applicaties. Onze klanten zijn hightech bedrijven uit diverse sectoren waaronder de machinebouw, medische systemen, automotive, lucht & ruimtevaart, kwantumtechnologie en de maritieme sector.

ENTER medewerkers zijn professionals met passie voor hun vak en gedegen kennis van software engineering. Onze medewerkers zijn in bezit van een afgeronde Bachelor, Master, of PhD opleiding en werken in diverse functies zoals Software Engineer, Software Designer en Software Architect.

Aanbod

ENTER biedt een inspirerende internationale werkomgeving, waarin je jezelf kan ontwikkelen door uitdagende projecten en het volgen van relevante technische en/of soft skills trainingen vanuit de ENTER Academy. Ten slotte kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen.

Informatie

Voor meer informatie over de vacature 'Simulation Software Engineer' neem je contact op met Lisa Eijgendaal via lisa.eijgendaal@enter-group.nl +31 15 241 00 15

Solliciteren

Is dit de rol voor jou? Gebruik dan de button om te solliciteren.
Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.