Field Service Engineer

Gaat jouw hart sneller kloppen van elektrische en hydraulische aandrijvingen? En heb je een passie voor of interesse in theater? Dan ben jij degene die een theatervoorstelling probleemloos kan laten verlopen! En niet zomaar een theatervoorstelling, maar uitvoeringen in toonaangevende theaters in Europa, zoals het Bolsjoj theater in Moskou, Operahuset in Oslo of het Grand Théâtre de Genève.

Wat ga jij doen als Field Service Engineer?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inbedrijstellen van theaterinstallaties. Onze opdrachtgever ontwerpt en maakt deze installaties op maat voor de klant. Het klantenbestand van de opdrachtgever vormt de top van Europa; grote theaters, operahuizen en zalen aan boord van cruiseschepen. 

Jij gaat op locatie aan de slag met elektromechanische, hydraulische en hybride aandrijvingen. Grote producties, waar jij dus vaak aan werkt, hebben al snel meer dan 400 aandrijvingen en installaties onder en boven het podium. Het werkgebied is Europa en de reizen zijn vaak 3 tot 5 dagen aaneengesloten.

Ben je iemand die:

 • het interessant vindt om in het buitenland te werken en rustig en kalm blijft onder strakke deadlines?
 • in Nederland de opleiding Bachelor Elektrotechniek of Mechatronica heeft afgerond of in België minimaal een Bachelor Elektromechanica heeft gehaald?
 • bekend is met aandrijftechniek en servomotoren?
 • goed bekend is met de Engelse taal? (Duits is een pré.)
 • aan het begin van zijn/haar carrière staat of al een paar jaar werkervaring heeft?

Wie zijn wij?

ENTER is al negentien jaar dé hoogwaardige dienstverlener binnen de high-tech industrie. Onze collega’s werken bij onze opdrachtgevers aan innovatieve high-tech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen. We geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en we geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is. De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan onze mensen bij ons centraal. We zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen.

We werken vanuit negen business units: Applications, Chemical, Electronics, Embedded, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en System Test & Integration. ENTER heeft twee vestigingen: een in Eindhoven en een in Delft.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge high-tech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.600,- en € 3.500,- waarbij we je op basis van achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over wat je gaat doen als Field Service Engineer? Neem dan contact op met René van de Pas via +31 40 214 10 20 of rene.vandepas@enter-group.nl

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.