Lead Engineer Robotica

Gaat jouw hart sneller kloppen door het ontwikkelen van innovatieve systemen en het coachen van junior en medior engineers? Lees dan vooral even verder. Als Lead Engineer Robotica werk je aan high tech oplossingen binnen de machinebouw. Met jouw ervaring creëer je concepten van nieuwe machines en deelsystemen. Daarnaast geeft je leiding aan een bevlogen team van zo'n 10 engineers.

Wat ga jij doen als Lead Engineer Robotica?

Je gaat aan de slag bij een high tech machinebouwer waar innovatie en persoonlijke groei voorop staat. Samen met een andere Lead Engineer zorg jij voor de verdere uitbreiding en professionalisering van de organisatie. Jullie zijn verantwoordelijk voor de productontwikkeling van de robots en deelsystemen bij deze opdrachtgever. Er is uiteraard een duidelijke verdeling in het werk, de functie en de verantwoordelijkheid zodat er veel mogelijkheden zijn voor eigen inbreng en ontwikkeling. Jouw taken zien er als volgend uit:

 • Je begeleidt en coacht een team hoogopgeleide Engineers op technisch en persoonlijk vlak
 • Je levert een aanzienlijke bijdrage aan een grote hoeveelheid nieuwe ontwikkelingen op het gebied van robotica en autonome voertuigen
 • Je concentreert je op de ontwikkeling van concepten 
 • Je staat in nauw contact met je collega's die verantwoordelijk zijn voor software en elektronica ontwikkeling

Ben jij iemand die:

 • Leidinggevende ervaring heeft op het gebied van mechatronisch design
 • 5 + jaar werkervaring heeft
 • Een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar heeft
 • In de Randstad woont of bereid is hierheen te verhuizen?

Dan zoeken we jou!

Wie zijn wij?

ENTER is al sinds 2001 dé hoogwaardige dienstverlener binnen de high-tech industrie. Onze collega’s werken bij onze opdrachtgevers aan innovatieve high-tech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen. We geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en we geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is. De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan onze mensen bij ons centraal. We zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen.

We werken vanuit negen business units: Applications, Chemical, Electronics, Embedded, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en System Test & Integration. ENTER heeft twee vestigingen: een in Eindhoven en een in Delft.

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling
 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.500,- en € 6.500,- waarbij we je op basis van achtergrond en ervaring inschalen

Wil je nog meer weten over de rol van Lead Engineer Robotica ? Neem dan contact op met Daan Breider via T +31 6 53 21 58 70 of E: daan.breider@enter-group.nl.

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.