Controller

Ben jij toe aan de volgende stap in carrière en wil jij je vastbijten in onze financiële administratie?In deze rol ben jij verantwoordelijk voor een up-to-date en correcte financiële administratie voor 170 collega’s van ENTER. Dit doe je samen met 2 collega’s op de Back Office in Eindhoven. ENTER is een groeiende organisatie. Het aantal medewerkers en de omzet groeien jaar op jaar. Om deze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar jou!

Wat ga jij doen als Controller?

In nauwe samenwerking met Kirsten Hompes ben je in deze rol van Controller eindverantwoordelijk voor een up-to-date en correcte financiële en salarisadministratie van diverse BV’s van ENTER.Je neemt initiatief om de administratie verder te professionaliseren, stelt managementrapportages en budgetten samen en analyseert de maandcijfers. Maandelijks monitor jij hoe het financieel plan 2020-2023 zich verder ontwikkelt.

Daarnaast mag je jouw kennis en kunde inzetten om diverse rapportages te optimaliseren en te ontwikkelen. Jouw ideeën en visie doen ertoe voor ons.

Ook houd je contact met de accountant, medewerkers en klanten. En samen met Kirsten verwerk je de uren, controleer je de maandstaten, verwerk je bankmutaties en voer je grootboekrekeningadministratie uit. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie

Alles om er samen voor te zorgen dat de financiële administratie voor ENTER en onze collega’s goed geregeld is!

Ben jij iemand die

  • Een hbo-diploma in financieel administratieve richting heeft;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring mee brengt;
  • Cijfermatig inzicht heeft en vanzelfsprekend accuraat is;
  • Beschikt over een hands-on mentaliteit en zelfstandig kunt werken binnen een team;
  • Kennis heeft van moderne boekhoudpakketten (Exact online en Carerix is een pré) en Excel?

Dan maken we graag kennis met je!

Wie zijn wij

ENTER is sinds 2001 dienstverlener binnen de high tech industrie. Onze collega’s werken bij onze opdrachtgevers aan innovatieve high tech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen. We geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en we geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is. De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan onze mensen bij ons centraal. We zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen.

We werken vanuit negen business units: Applications, Chemical, Electronics, Embedded, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en System Test & Integration. ENTER heeft twee vestigingen: een in Eindhoven en een in Delft.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

  • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
  • Gedreven en enthousiaste collega’s;
  • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van Controller. Neem dan contact op met  Jeroen Gielens: Jeroen.Gielens@enter-group.nl
De functie parttime invullen behoort tot de mogelijkheden. 

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.