Elektronica Engineer High Speed Interfaces

Gaat jouw hart sneller kloppen van elektronica en heb je ervaring met processing platforms en high speed interfaces? En wil jij werken aan innovatieve hightech projecten die ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van technologie? Terwijl je tegelijkertijd werkt voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar we jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Wat ga jij doen als Elektronica Engineer High Speed Interfaces?

Als Elektronica Engineer High Speed Interfaces werk je aan de ontwikkeling van hooggekwalificeerde communicatieapparatuur. In deze rol ben je zowel met digitale als met analoge elektronica bezig. Je kunt tot 3 dagen per week thuiswerken in deze functie. 

Andere taken zijn:

 • Je bent verantwoordelijk voor het PCB design (tot 12 laags). Het betreft dus zeer complexe pcb's met een hoge density;
 • Begeleiden van layout werkzaamheden (deze worden uitgevoerd door een dedicated layouter);
 • Jij zorgt ervoor dat het design aan de EMC eisen voldoet.

Herken jij jezelf in:

 • Je hebt ervaring met processing platforms, high speed interfaces en design for EMC;
 • Je hebt kennis van de volgende interfaces: ethernet, PCIe & M2, USB 2.0 en 3.0 en verschillende type video interfaces;
 • Bij voorkeur heb je eerder gewerkt met thermisch design en het optimaliseren van warmtehuishouding van een processor platform;
 • Een afgeronde opleiding richting Elektronica of Elektrotechniek op HBO/ HTS of Universitair niveau.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
 • Wij zijn zeer nauw betrokken bij jouw carrière en zorgen voor een persoonlijk ontwikkelingsplan en frequente coaching on the job;
 • In deze rol kan je na een periode van detachering in dienst treden bij de opdrachtgever. 

Meer weten?

Wil je nog meer weten over de rol van Elektronica Engineer High Speed Interfaces? Neem dan contact op met Daan Breider via T: +31 6 53 21 58 70 of E: daan.breider@enter-group.nl.

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?  

Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan direct voor de rol van Elektronica Engineer High Speed Interfaces. Via onze sollicitatiebutton kun je je profiel achterlaten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.