Elektronica Engineer High Speed Interfaces

Als Elektronica Engineer High Speed Interfaces werk je in een ervaren team samen aan de ontwikkeling van hooggekwalificeerde communicatieapparatuur. Heb jij een brede interesse in elektronica en heb je ervaring met processing platforms en high speed interfaces dat zijn wij op zoek naar jou! Je werkt in deze rol zowel met digitale als met analoge elektronica. Je kunt tot 3 dagen per week thuiswerken in deze functie. 

Functie omschrijving

 • Je werkt aan de ontwikkeling van hooggekwalificeerde communicatieapparatuur
 • Je bent verantwoordelijk voor het PCB design (tot 12 laags). Het betreft dus zeer complexe pcb's met een hoge density.
 • Begeleiden van layout werkzaamheden (deze worden uitgevoerd door een dedicated layouter)
 • Jij zorgt ervoor dat het design aan de EMC eisen voldoet 

Functie eisen

 • Je hebt ervaring met processing platforms, high speed interfaces en design for EMC
 • Je hebt kennis van de volgende interfaces: ethernet, PCIe & M2, USB 2.0 en 3.0 en verschillende type video interfaces 
 • Bij voorkeur heb je eerder gewerkt met thermisch design en het optimaliseren van warmtehuishouding van een processor platform
 • Een afgeronde opleiding richting Elektronica of Elektrotechniek op HBO/ HTS of Universitair niveau

Wie zijn wij?

ENTER is al negentien jaar dé hoogwaardige dienstverlener binnen de high-tech industrie. Onze collega’s werken bij onze opdrachtgevers aan innovatieve high-tech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen. We geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en we geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of  dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is. De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan onze mensen bij ons centraal. We zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen.

We werken vanuit negen business units: Applications, Chemical, Electronics, Embedded, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en System Test & Integration. ENTER heeft twee vestigingen: een in Eindhoven en een in Delft.

In deze rol kan je na een periode van detachering in dienst treden bij de opdrachtgever. 

#technwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s 
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling; 
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling
 • Wij zijn zeer nauw betrokken bij jouw carrière en zorgen voor een persoonlijk ontwikkelingsplan en frequente coaching on the job

Wil je nog meer weten over de rol van Elektronica Engineer High Speed Interfaces? Neem dan contact op met Daan Breider via T +31 6 53 21 58 70 of E: daan.breider@enter-group.nl.

Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan naar de rol van Elektronica Engineer High Speed Interfaces. Via onze sollicitatiebutton kun je je profiel achterlaten.