Front-End Development Lead

Ben je een enthousiaste en inspirerende Front-End Development Lead die het leuk vindt om een technisch landschap vorm te geven en verder te ontwikkelen? Speur je continu naar mogelijkheden om het gebruikte front-end eco-systeem en ontwikkelproces te verbeteren? Dan is dit misschien wel de juiste baan voor jou!

Wat ga jij doen als Front-End Development Lead?

In deze functie ben je de drijvende kracht achter het front-end team en til je de technische omgeving naar een hoger niveau. Daarbij maak je gebruik van je technische knowhow, ervaring en je coachende skills.

Je komt te werken in een zelfsturend team en hebt direct contact met de eindgebruikers, waardoor je weet wat wel goed of minder goed werkt in de applicaties die je met je team bouwt. Hierdoor en door jouw kennis en ervaring til je de applicaties naar een hoger niveau.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde HBO of WO opleiding Informatica of vergelijkbaar
 • Enkele jaren ervaring als teamlead
 • Gedegen ervaring als front-end developer
 • Goede kennis van het front-end ecosysteem en ervaring met de meest populaire frameworks (Angular, React). Je volgt de ontwikkelingen actief
 • Kennis van Cloud omgevingen, bij voorkeur ervaring met Azure
 • Enthousiasme, passie voor je vak en daadkracht

Wie zijn wij?

ENTER is sinds 2001 dienstverlener binnen de high tech industrie. Onze collega’s werken bij onze opdrachtgevers aan innovatieve high tech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen. We geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en we geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is. De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan onze mensen bij ons centraal. We zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen.

We werken vanuit negen business units: Applications, Chemical, Electronics, Embedded, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en System Test & Integration. ENTER heeft twee vestigingen: een in Eindhoven en een in Delft.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat
 • Gedreven en enthousiaste collega’s
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling
 • Cutting edge high tech projecten
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling

Meer weten?

Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Cune Peters via cune.peters@enter-group.nl of +31 (0)6 21 44 67 04.

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.