Recruiter

Recruiter zijn bij ENTER, betekent dat je dagelijks op zoek bent naar toekomstkijkers én toekomstmakers: mensen die verbanden leggen tussen vaststaande feiten, onderzoekend van aard zijn en willen werken aan levensveranderende technologieën; innovaties die de toekomst beter, veiliger en schoner maken. Jij weet je netwerk in deze doelgroep op te bouwen op een persoonlijke manier en je weet mensen te enthousiasmeren voor de uitdagende projecten die bij ENTER op ze wachten.

Wat ga jij doen als Recruiter

Jij gaat aan de slag met het werven van nieuwe collega’s binnen het IT / Software domein. In deze functie werk je nauw samen met onze Accountmanagers. Zij gaan je helpen de profielen te leren kennen en je verder ontwikkelen als Recruiter. Natuurlijk kun je ook altijd bij je collega Recruiters terecht met vragen.

Dagelijks spreek je telefonisch en op kantoor HBO en WO opgeleide mensen met een profiel op het gebied van technologie. Jij weet mensen te vinden via verschillende searching tools en de juiste kandidaten aan onze organisatie te binden op een persoonlijke manier!

Om een goed beeld te krijgen van de profielen die we zoeken, doe je een vacature intake met de accountmanager. Ook spreek je samen met de accountmanager met onze opdrachtgevers. Daarnaast ben jij de professionele gesprekspartner over de arbeidsmarkt. Je onderhoudt je netwerk van kandidaten in de markt en weet wat er speelt in de markt om de juiste match te kunnen maken. Want het maken van de juiste match, dat geeft jou voldoening!

Ben jij iemand die

 • een hbo-opleiding of wo-opleiding heeft afgerond;
 • interesse heeft in mensen;
 • graag belt met mogelijke kandidaten;
 • sterk is in het organiseren van je werk;
 • resultaat belangrijk vindt en zich daarom volledig inzet om de juiste mensen te vinden en een kwalitatieve selectie uit te voeren;
 • plezier haalt uit het opbouwen van duurzame relaties;
 • zowel in het Nederlands als het Engels goed kan communiceren.

Heb je één van deze punten niet? Neem dan toch contact op! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij

ENTER is sinds 2001 dienstverlener binnen de high tech industrie. Onze collega’s werken bij onze opdrachtgevers aan innovatieve high tech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen. We geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en we geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is. De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan onze mensen bij ons centraal. We zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen.

We werken vanuit negen business units: Applications, Chemical, Electronics, Embedded, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en System Test & Integration. ENTER heeft twee vestigingen: een in Eindhoven en een in Delft.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten:

 • een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat;
 • collega’s die stuk voor stuk gedreven zijn en graag met elkaar en jou meedenken over hoe het nog beter kan;
 • veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • gave high-tech projecten voor jouw kandidaten;
 • een opbouwende bonus;
 • telefoon en laptop. 

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van Recruiter, neem dan contact op met Annemieke van Helvoort, T: 06 11738665 of E: Annemieke.vanhelvoort@enter-group.nl

Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.


Sluitingsdatum:  08.03.2021