Junior Accountmanager

Werken voor opdrachtgevers die echte front runners zijn op gebied van technologie. Kandidaten zoeken voor innovatieve projecten die impact maken. Dat is wat je bij ENTER doet als Junior Accountmanager. Je spreekt kandidaten en klanten die een essentiële rol spelen bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Jij bouwt je netwerk op in deze doelgroep op een persoonlijke manier en weet mensen te enthousiasmeren voor uitdagende projecten die bij ENTER op ze wachten.

Wat ga jij doen als Junior Accountmanager?

Het stimuleren van vooruitgang van organisaties en de mensen die er werken, zit in ons bloed. Jij bent degene die deze mensen dagelijks spreekt en je weet ze aan onze organisatie te binden op persoonlijke manier. Ook ben je een sparringpartner van onze klanten en acquireer je nieuwe projecten. Dit is waar jij plezier in hebt en energie van krijgt.

Om een goed beeld te krijgen van de profielen die we zoeken, ga je mee naar klanten en ben jij een professionele gesprekspartner over de arbeidsmarkt. Daarnaast onderhoud jij je netwerk van kandidaten en weet je wat er speelt in de arbeidsmarkt om de juiste match te kunnen maken.

Kort samengevat ben jij verantwoordelijk voor het acquireren van projecten, uitbouwen van relaties en het begeleiden van een eigen team dat werkzaam is op verschillende projecten!

Ook gaan we je helpen om je te ontwikkelen van junior Accountmanager naar Accountmanager, waarbij jij zelf aan het roer staat van je ontwikkeling.

Ben je iemand die

  • Een hbo-opleiding of wo-opleiding heeft afgerond (bij voorkeur in een technische richting of commerciële techniek) en minimaal 2 jaar ervaring heeft binnen de arbeidsbemiddeling;
  • Zich graag verder ontwikkelt richting de functie Accountmanager;
  • Sterk is in organiseren en een professionele gesprekspartner;
  • Interesse heeft in mensen en gedreven is om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling;
  • Plezier heeft in het opbouwen van duurzame relaties op een succesvolle en persoonlijke manier.

Heb je één van deze punten niet? Neem dan toch contact op ! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij

ENTER is sinds 2001 dienstverlener binnen de high tech industrie. Onze collega’s werken bij onze opdrachtgevers aan innovatieve high tech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen. We geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en we geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is. De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan onze mensen bij ons centraal. We zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen.

We werken vanuit negen business units: Applications, Chemical, Electronics, Embedded, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en System Test & Integration. ENTER heeft twee vestigingen: een in Eindhoven en een in Delft.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

  • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling, zo kun je vanuit deze functie doorgroeien naar de rol van Accountmanager;
  • Een laptop en mobiele telefoon;
  • 28 vakantiedagen;
  • Een interessante opbouwende bonus;
  • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van Junior Accountmanager, neem dan contact op met Annemieke van Helvoort, T: 06 11738665 of E: Annemieke.vanhelvoort@enter-group.nl

Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.


Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.