Junior Quality Engineer

Heb jij onlangs een BSc of MSc Chemie, Technische Natuurkunde of Elektronica afgerond? En wil jij in een complexe technische omgeving aan de slag met je analytische, pragmatische én communicatieve vaardigheden? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Je komt bij ons terecht in een bedrijf waar jij centraal staat en waar je carrière om meer draait dan je werk. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan klopt het voor ons ook.

Wat ga jij doen als Quality Engineer 

In deze functie kom je terecht op een professionele en internationale Quality afdeling. Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, toepassen en optimaliseren van het kwaliteitsbeleid van de onderneming. Je streeft hierbij naar zero defects. Daarmee maak jij het verschil in een omgeving waar chips worden gemaakt voor zo ongeveer elk elektronisch ontwerp ter wereld.

In het kort betstaat je takenpakket uit:

 • risico’s inventariseren bij NPI projecten;
 • analyse van productiedata;
 • optimalisatie kwaliteitsprocessen;
 • kwaliteitsproblemen oplossen.

En als je dan alles in kaart hebt gebracht, heb jij natuurlijk ook goede ideeën voor verbeteringen! Deze voorstellen maak en deel je proactief. Stakeholdermanagement is daarom ook een belangrijk onderdeel van je werk.

Heb jij:

 • onlangs een BSc of MSc opleiding afgerond, bij voorkeur met een Chemische, Natuurkundige of Elektronische studieachtergrond;
 • een proactieve instelling en een oplossingsgerichte geest;
 • sterke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels?

Dan komen we heel graag met jou in contact!

Affiniteit met de semiconductor industrie is een pré.

Wie zijn wij?

ENTER is sinds 2001 dienstverlener binnen de high tech industrie. Onze collega’s werken bij onze opdrachtgevers aan innovatieve high tech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen. We geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en we geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is. De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan onze mensen bij ons centraal. We zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen.

We werken vanuit negen business units: Applications, Chemical, Electronics, Embedded, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en System Test & Integration. ENTER heeft twee vestigingen: een in Eindhoven en een in Delft.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat;
 • gedreven en enthousiaste collega’s;
 • veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • cutting edge high tech projecten;
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.600,- en € 3.200,- bruto per maand, waarbij we je op basis van achtergrond en ervaring inschalen;
 • terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van Junior Quality Engineer? Neem dan contact op met René van de Pas via T: 06-55289403  E: rene.vandepas@enter-group.nl

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.