System Test Engineer

Heb jij een Bachelor of Master opleiding (Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Natuurkunde, BioMedical Technology of een aanverwante studie) afgerond? En wil jij in een technische omgeving aan de slag met je analytische, pragmatische én communicatieve vaardigheden? In een rol waarin jij het volledige systeemontwerp overziet? Dan ben jij de System Test Engineer die we zoeken! Je komt bij ons terecht in een bedrijf waar jij centraal staat en waar je carrière om meer draait dan je werk. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan klopt het voor ons ook.

Wat ga jij doen als System Test Engineer?

Als System Test Engineer draag jij in het gehele ontwikkelproces bij aan de kwaliteit van jouw product. Je werkt aan baanbrekende technologieën en vanaf dag één van de ontwikkelfase, maak jij tests om aan het einde van het V-model te voldoen aan de gestelde eisen.

Na een gedegen inwerktraject vervul je als System Test Engineer een centrale, uitvoerende rol met betrekking tot het ontwikkelingsproces van een machine. Je functioneert tussen diverse disciplines (electrical, software en mechanical en proces engineering). Het unieke aan deze rol is dat een System Test Engineer uiteindelijk het complete systeemontwerp overziet.

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van een testmanagementplan, testspecificaties, het uitvoeren van de testen en het opstellen van de testrapporten. Hiervoor is het belangrijk dat jij met alle stakeholders communiceert en er voor zorgt dat jij jouw belang en het belang van jouw team in het oog houdt in overleg met de verschillende partijen.

Aan de uitvoerende kant van deze functie test jij nieuw ontwikkelde hard- en software features op meerdere aspecten. Zoals bijvoorbeeld: functionaliteit, control performance, safety, betrouwbaarheid, reproduceerbaarheid, support, onderhoudsmogelijkheden, kosten, regelgeving en normering.

Na het testen analyseer jij het resultaat en bij problemen bepaal jij de root-cause en betrek je jouw collega's uit de diverse disciplines om de problemen op te lossen.

Naast het houden van het totaaloverzicht over het systeem en het uitvoeren van testen wordt er ook een bijdrage verwacht bij bijvoorbeeld het oplossen van problemen of het gestructureerd troubleshooten.

Ben jij iemand die:

  • een Bachelor of Master opleiding (Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Natuurkunde, BioMedical Technology of een aanverwante studie) heeft afgerond;
  • ISEB/ISTQB foundation/advanced gecertificeerd is (of bereid is hier een cursus in te volgen);
  • bewezen system level test ervaring heeft in gereguleerde industrieën zoals Healthcare, Aerospace, of Automotive;
  • kennis heeft van Test Automatisering?

En ben je praktisch ingesteld, multidisciplinair, organisatorisch en communicatief?

Neem dan contact met ons op! Ook als je één van bovenstaande punten niet hebt, maar je hart wel sneller is gaan kloppen van deze vacature als System Test Engineer, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.


Wie zijn wij

ENTER is sinds 2001 dienstverlener binnen de high tech industrie. Onze collega’s werken bij onze opdrachtgevers aan innovatieve high tech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen. We geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en we geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is. De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan onze mensen bij ons centraal. We zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen.

We werken vanuit negen business units: Applications, Chemical, Electronics, Embedded, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en System Test & Integration. ENTER heeft twee vestigingen: een in Eindhoven en een in Delft.

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten:

  • een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat;
  • collega’s die stuk voor stuk gedreven zijn en graag met elkaar en jou meedenken over hoe het nog beter kan;
  • veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
  • gave high-tech projecten bij aansprekende internationale bedrijven.

Een mooi vooruitzicht in je carrière draait om meer dan werk. Dat gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en plezier in wat je doet. Als je bijdraagt aan baanbrekende technologie, maar bijvoorbeeld ook tijdens een pubquiz. Wij kijken wat bij jou past en wat jij nodig hebt.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van System Test Engineer, neem dan contact op met Remco Sturkenboom, T: 06 21447747 of E: remco.sturkenboom@enter-group.nlZo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.