Engineer Infrastructuur

Heb jij een HBO opleiding Civiele Techniek ? En wil jij in een infrastructurele omgeving werken waarbij je een brede technische en projectmatige rol vervuld? Dan ben jij de Engineer Infrastructuur die we zoeken! Je komt bij ons terecht in een bedrijf waar jij centraal staat en waar je carrière om meer draait dan je werk. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan klopt het voor ons ook.

Functie informatie

Je gaat in deze rol aan de slag bij een grote en stabiele organisatie. Het team waar in je komt te werken bestaat uit 4 collega's die jou kennis en inzet goed kunnen gebruiken. De projecten op de afdeling blijven binnenkomen en ter uitbereiding van het team staat deze functie daarom open. 

 • Samen met het team adviseer je opdrachtgevers zoals gemeentes over infrastructurele projecten. Denk hierbij aan asfaltonderhoud, reconstructies van kruispunten, riolering, nieuwbouw van woonwijken en ook de complete inrichting van fabrieksterreinen inclusief aan- en afvoerroutes.  
 • Je bent van A tot en met Z betrokken bij een project en zit met de klant aan tafel, schrijft bestekken en zorgt voor een goede overdracht naar aannemers.

Functie eisen

 • Voor deze rol zoek ik een Engineer die tussen de 0 en 5 jaar werkervaring heeft.
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Civiele Techniek.
 • Je bent woonachting in regio Haarlem, Alkmaar of Amsterdam.
 • Je communiceert makkelijk en sterk. Zowel mondeling als op schrift.

Wie zijn wij?

ENTER is al negentien jaar dé hoogwaardige dienstverlener binnen de high-tech industrie. Onze collega’s werken bij onze opdrachtgevers aan innovatieve high-tech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen. We geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en we geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of  dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is. De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan onze mensen bij ons centraal. We zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen.

In deze rol kan je na een periode van detachering in dienst treden bij de opdrachtgever.

#technwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Je gaat aan de slag in een hecht team van 4 collega's. 
 • Gedreven en enthousiaste collega’s
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling
 • Wij zijn zeer nauw betrokken bij jouw carrière en zorgen voor een persoonlijk ontwikkelingsplan en frequente coaching on the job
 • Het startsalaris voor deze functie ligt tussen de €2.800,- en € 3.500,- bruto per maand

Meer weten?

Wil je nog meer weten over de rol van Engineer Infrastructuur ? Neem dan contact op met Daan Breider via T +31 6 53 21 58 70 of E: daan.breider@enter-group.nl.

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten. Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.