Accountmanager IT

Houd jij van netwerken, relaties onderhouden en iets opbouwen vanaf nul? Begeleid je graag professionals in je vakgebied? En heb jij een netwerk in én kennis van IT? Dan zoeken we jou! Voor onze vestiging in Delft zijn we op zoek naar een Accountmanager IT, die onze werkzaamheden in het software domein verder kan uitbreiden.Binnen de high-tech sector zijn we al sterk vertegenwoordigd en nu willen we ons gaan verbreden in het IT domein!

Wat ga jij doen als Accountmanager IT

De business unit Software binnen ENTER Delft verder laten groeien, samen met je collega Ian Breedveld (kijk gerust eens op zijn profiel)! Net als Ian heb jij een goed netwerk binnen het IT domein, zodat je een mooie start kan maken in het verder op- en uitbouwen van je klantportefeuille. Rollen zoals (fullstack) developers en devops engineers kun je aan denken binnen het IT Software ontwikkel domein.

Bij bedrijven ben jij top of mind als kennispartner als het gaat om het inzetten van ambitieuze professionals. Collega Lisa Eijgendaal zal nieuwe collega’s recruiten, zodat jij focus hebt op de opdrachtgever en de professional die bij de opdrachtgever werkt. De uitbouw van de business unit Software mag je mede vormgeven, waarbij jij kwaliteit en interesse in mensen op nummer 1 hebt staan.

De schakel zijn tussen de persoonlijke drijfveren van je medewerkers en opdrachtgevers. Meedenken en maatwerk leveren. Kijken wat iemand nodig heeft en wil leren; vakinhoudelijk maar vooral ook persoonlijk. En hem of haar alles bieden om dit mogelijk te maken. Dát is voor ons, en voor jou, Tech with a heartbeat!

Ben je iemand die:

 • minimaal een hbo-opleiding heeft afgerond;
 • het software ontwikkelproces begrijpt, zodat je een kwalitatieve partner bent voor onze opdrachtgevers en professionals;
 • ervaring heeft binnen de detachering in het IT domein;
 • omschreven wordt als een gedreven collega en dat ook van zijn/haar collega’s verwacht;
 • plezier heeft in het opbouwen van duurzame relaties op een succesvolle en persoonlijke manier;
 • de Nederlandse taal en de Engelse taal goed beheerst?

Neem dan contact met ons op! Heb je één van deze punten niet? Benader ons dan gerust alsnog! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij

ENTER is sinds 2001 dienstverlener binnen de high tech industrie. Onze collega’s werken bij onze opdrachtgevers aan innovatieve high tech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen. We geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en we geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is. De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan onze mensen bij ons centraal. We zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen.

We werken vanuit negen business units: Applications, Chemical, Electronics, Embedded, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en System Test & Integration. ENTER heeft twee vestigingen: een in Eindhoven en een in Delft.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten:

 • veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • een laptop en mobiele telefoon;
 • 28 vakantiedagen;
 • een interessante opbouwende bonus;
 • een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van Accountmanager IT, neem dan contact op met Annemieke van Helvoort, T: 06 11738665 of E: Annemieke.vanhelvoort@enter-group.nl

Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten


Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.