C++ Software Engineer

Zou jij graag willen werken in de hightech industrie en wil je bijdragen aan technische innovatie? Vind je het belangrijk jezelf te ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk gebied? Als medewerker bij ENTER is het mogelijk om op uitdagende R&D projecten te werken bij diverse hightech bedrijven, waarbij wordt gekeken naar welke projecten goed bij jou passen. Daarnaast heb je toegang tot de ENTER Academy met een variëteit aan technische en soft skills trainingen. 

Taken en verantwoordelijkheden

Als C++ Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van software dat wordt gebruikt bij complexe en technisch innovatieve producten. Activiteiten zijn onder andere het schrijven van specificaties, designen en implementeren van software en het uitvoeren van unit tests.

Je bent onderdeel van een development team en verantwoordelijk voor:

 • Omzetten van requirements in een functioneel en technisch ontwerp;
 • Realisatie van het ontwerp in C++;
 • Unit Testing van de ontwikkelde software componenten en bouwen/onderhouden van de "automated test" omgeving en tools;
 • Trouble-shooting en implementatie van oplossingen;
 • Documentatie


Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een "C++ Software Engineer" met passie voor techniek, iemand die graag complexe problemen analyseert en komt met innovatieve oplossingen.

Onze verwachtingen:

 • Je gaat voor kwaliteit en werkt graag in een team
 • Je bent analytisch, resultaatgericht, creatief en je kan goed communiceren
 • Je bent in bezit van een afgerond Bachelor of Master in computer science, electronics, of vergelijkbaar technische opleiding
 • Je hebt ervaring met C++.
 • Je hebt ervaring met technisch software ontwikkelen; ervaring met design & requirements analyse is een pré
 • Je hebt ervaring met Agile/SCRUM
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
Organisatie

De Business Unit Embedded is verantwoordelijk voor het leveren van technische expertise en capaciteit bij het ontwikkelen van software applicaties. Onze klanten zijn hightech bedrijven uit diverse sectoren waaronder de machinebouw, medische systemen, automotive, lucht & ruimtevaart, kwantumtechnologie en de olie & gas sector.

ENTER medewerkers zijn professionals met passie voor hun vak en kennis van software engineering. Onze medewerkers zijn in bezit van een afgeronde Bachelor, Master, of PhD en werken in diverse functies zoals Software Engineer, Software Designer en Software Architect.

Aanbod

ENTER biedt een inspirerende internationale werkomgeving, waarin je jezelf kan ontwikkelen door uitdagende projecten en het volgen van relevante technische en/of soft skills trainingen vanuit de ENTER Academy. Ten slotte kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen.

Meer weten?

Voor meer informatie over de vacature 'C++ Software Engineer' of wil je solliciteren, neem contact op met Cune Peters via cune.peters@enter-group.nl of +31 (0)6 21 44 67 04.


Direct solliciteren?

Ben je na het lezen intussen zo enthousiast dat je onze nieuwe collega wil worden? Via sollicitatiebutton kun je je profiel achterlaten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.