Manufacturing Engineer

Gaat jouw hart sneller kloppen van de combinatie van technische diepgang en organisatie?  En wil jij werken aan innovatieve high tech projecten die ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van technologie? Terwijl je tegelijkertijd werkt voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar we jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden?Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Wat ga jij doen als Manufacturing Engineer?

Als Manufacturing Engineer is het jouw taak om het productieproces van deze nieuwe producten zo efficiënt mogelijk in te richten. Dit doe je door al in een vroeg stadium mee te kijken bij ontwikkeling. Je durft hierbij een kritische rol in te nemen en de productie te vertegenwoordigen in de beoordeling van designs. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inregeling van de lay-out op de werkvloer, de supply chain en de productie van een nieuw product, zodanig dat aan alle voorwaarden is voldaan om een serieproductie te besturen.

Kortom: van begin tot eind heb je de touwtjes in handen. Je bent hierin de verbindende schakel tussen manufacturing, R&D en diverse interne stakeholders en daarmee verantwoordelijk voor de overdracht van het project naar operations. Tevens ben je eigenaar van het project en in staat om met de diverse disciplines inhoudelijk de discussie te voeren. Je voert het NPI project uit volgens de bijbehorende procedures en bent verantwoordelijk voor de oplevering van alle deliverables. Buiten de NPI taken om pak je organisatorische verbeterprojecten op.

Herken jij jezelf in:

 • Een afgeronde technische Bachelor of Master opleiding, bijvoorbeeld richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Een opleiding met betrekking tot Elektrotechniek en / of Thermal & Flow heeft de voorkeur
 • Je bent zelf-startend, pro-actief en assertief in een projectteam. Je durft te zeggen waar het op staat, en weet anderen te overtuigen van jouw ideeën!
 • Je vindt het leuk om een spilfunctie te bekleden op het scheidingsvlak tussen techniek, organisatie en communicatie en bent daarbij een échte kwaliteitsdenker;
 • Je bent ondernemend en beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal;
 • Verder ben je daadkrachtig, kun je snel schakelen en weet je op de juiste manier de betrokken partijen te verbinden.

Wie zijn wij?

ENTER is sinds 2001 dienstverlener binnen de high tech industrie. Onze collega’s werken bij onze opdrachtgevers aan innovatieve high tech projecten die ervoor zorgen dat onze klanten een blijvende voorsprong opbouwen. We geloven in het vermogen van de mens om technologie verder te brengen en we geloven in de kracht van technologie om de toekomst te verbeteren. Of dat nou in de gezondheidszorg, de luchtvaart, de automotive of consumentenelektronica is. De mens is de drijvende kracht achter vernieuwing en vooruitgang. Daarom staan onze mensen bij ons centraal. We zijn actief betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s waardoor zij niet alleen vandaag het verschil maken, maar ook morgen en overmorgen.

We werken vanuit negen business units: Applications, Chemical, Electronics, Embedded, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en System Test & Integration. ENTER heeft twee vestigingen: een in Eindhoven en een in Delft.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge high tech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.800,- en € 5.000,- bruto per maand waarbij we je op basis van achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over wat je gaat doen als Manufacturing Engineer? Neem dan contact op met René van de Pas via T: 040-2141020  E: rene.vandepas@enter-group.nl 

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.