Tekenaar Constructeur Kassenbouw

Gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwikkelen van innovatieve kassenbouw? En wil jij werken aan innovatieve hightech projecten die ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers een blijvende voorsprong opbouwen in de wereld van technologie? Terwijl je tegelijkertijd werkt voor een bedrijf waar jij centraal staat en waar we jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk vinden? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Wat ga jij doen als Tekenaar Constructeur Kassenbouw?

De kassenbouw of glastuinbouw is een branche die enorme ontwikkelingen doormaakt en waar grote innovaties worden doorgevoerd. In deze baan ga je aan de slag bij een van onze partners in het Westland. Het betreft een innovatieve kassenbouwer met klanten over de hele wereld. Hier maak je als Tekenaar Constructeur onderdeel uit van het R&D team. Samen zorgen jullie voor de totstandkoming van internationale en hightech projecten. In de rol van Tekenaar Constructeur ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het maken van ontwerpschetsen, dimensioneringsberekeningen en 3D modellen;
 • Je implementeert de benodigde software (FEM, EEM, FEA);
 • Je vindt het leuk om je kennis intern te delen met je collega’s en contacten te onderhouden met bijvoorbeeld TNO;
 • Je hebt een veelzijdige, technische rol met veel doorgroeimogelijkheden.

Herken jij jezelf in:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde of Bouwkunde;
 • Er wordt gewerkt met het rekenprogramma CASTA. Ervaring hiermee is een pre;
 • Je bent ambitieus en vind het leuk om door te leren;
 • Affiniteit met of ambitie in de glastuinbouw is voor deze rol natuurlijk belangrijk.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat 

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
 • Wij zijn zeer nauw betrokken bij jouw carrière en zorgen voor een persoonlijk ontwikkelingsplan en frequente coaching on the job;
 • Het startsalaris voor deze functie ligt tussen de €2.900,- en € 3.900,- bruto per maand;
 • Na een periode van detachering kom je in vaste dienst bij de opdrachtgever.

Meer weten?

Wil je nog meer weten over de rol van Tekenaar Constructeur Kassenbouw? Neem dan contact op met Daan Breider via T: +31 6 53 21 58 70 of E: daan.breider@enter-group.nl.

Zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren?

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten.

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.