Weekendbaan voor MSc student in de hightech industrie

Volg je op dit moment een technische MSc opleiding en lijkt het je leuk om je opgedane theoretische kennis toe te passen in een uitdagende weekendbaan binnen de hightech industrie? Dan is deze functie de perfecte baan voor jou! 

Functie-omschrijving:

In deze uitdagende rol van Proto Engineer ben je in het weekend verantwoordelijk voor het bouwen, leveren en optimaliseren van proto-systemen met een minimale doorlooptijd en maximale kwaliteit. Ongeveer de helft van de afdeling bestaat uit techneuten die momenteel door de week een technische MSc studie volgen en in het weekend deze baan vervullen. Voor jou de ideale combinatie om je theoretische kennis gelijk toe te kunnen passen in de praktijk.

Je houdt de toegewezen machines in perfecte staat door:

 • Diagnose stellen, trouble shooten en optimaliseren van de machines;
 • Monitoren en uitvoeren van aanpassingen aan de machine;
 • Up-to-date houden van de configuratie;
 • Zorgdragen voor aanwezigheid van de juiste disciplines bij escalaties;
 • Sparren met research & development; 
 • De werkzaamheden zijn te verdelen in 50% hands-on en 50% kantoor.

Functie-eisen:

Om voor deze rol van Proto Engineer in aanmerking te komen:

 • Je volgt op dit moment een technische MSc opleiding te volgen (bijv. Mechatronica, Technische Natuurkunde, Autotechniek, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde);
 • Een afgeronde technische BSc opleiding en de intentie om een MSc opleiding te gaan volgen; 
 • Je beschikt over een sterke communicatieve persoonlijkheid met een pragmatische houding;
 • Je bent een echte teamspeler met focus op kwaliteit;
 • Je bent proactief en in staat om zelfstandig te werken;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Organisatie-omschrijving

Onze professionals in de BU System Test & Integration leveren een belangrijke bijdrage aan R&D- en integratieafdelingen van onze klanten, vaak in een multidisciplinaire setting. Zij zijn werkzaam in de hightech machinebouw, cleantech/solar, medisch, transport- en handlingsystemen, aerospace en automotive. Een positie waarin je direct toegevoegde waarde kunt inbrengen in de ontwikkel fases van product, module of systeem ontwikkeling.

ENTER levert hoogwaardige kennis en capaciteit vanuit zes gespecialiseerde business units: Embedded, Electronics, Mechatronics, Physics, Chemical en System Test & Integration.

ENTER staat voor hoogstaande dienstverlening in termen van kwaliteit en service. Dat betaalt zich uit in lange termijn relaties. Onze collega’s werken binnen hightech ontwikkel- en onderzoeksomgevingen. Onze professionals zijn hoog opgeleid (BSc, MSc, PDEng, PhD), hebben een passie voor hun vak en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Jij staat hierin als persoon centraal; ENTER hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling.

Ons aanbod

Deze weekendbaan betaald uitermate goed en het salaris is dan ook te vergelijken met een fulltime baan. 

Jouw ontwikkeling staat bij ENTER centraal. Je ontwikkelt je in de breedte en diepte middels projecten bij verschillende bedrijven en kennisdeling met collega’s. Daarnaast bieden we je alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen, onder andere via ons ENTER Professional Development Program.

Tenslotte kun je ook rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden die we zo mogelijk aan je persoonlijke situatie aanpassen.

Inlichtingen

Wil je meer informatie over de vacature Proto Engineer? Neem dan contact op met René van de Pas: rene.vandepas@enter-group.nl / +31 40 214 10 20

Solliciteren:

Ben je geïnteresseerd in de vacature Proto Engineer? Solliciteer dan via de sollicitatie button. 
Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.