We believe in
the potential of people
to push technology
further

ENTER is dé hoogwaardige dienstverlener binnen de high tech industrie die klanten helpt een blijvende voorsprong op te bouwen. Onze competenties zijn ondergebracht in een negental business units. Heb jij een passie voor de high tech wereld en wil jij je verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij werken aan uitdagende projecten voor innovatieve klanten.

Testimonials

Na het behalen van mijn Master Electrical Engineering (met als specialisatie Neurotechnologie en Biomechatronica) wist ik dat ik graag wilde gaan werken in de healthcare. Op die manier kan ik namelijk echt iets bijdragen aan de levens van mensen en een verschil maken in hun quality of life. Ik wist alleen niet precies in wat voor soort functie ik aan de slag wou. Tijdens mijn sollicitatiegesprek bij ENTER werd er geluisterd naar mijn wensen en ambitie. Toen ENTER een rol voorstelde als Test Engineer bij Philips Healthcare, wist ik het meteen: dit is een project dat super goed bij me past! Mede dankzij de ISTQB trainingen (Foundation Level en Test Analyst) vanuit ENTER, heb ik in twee jaar tijd kunnen uitgroeien van Junior naar Senior Test Engineer.
Het netwerk van ENTER in het high tech domein heeft me veel opgeleverd. Zo heb ik bij een collega kunnen meelopen bij haar project om te zien of dat dat bij me zou passen. En tijdens de vele evenementen die door ENTER worden georganiseerd, hangt er altijd een gezellige en informele sfeer. Een praatje is dan ook makkelijk gemaakt. Dat biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden om nieuwe dingen te gaan ontdekken.

Anja - “The freedom to voice my visions”