Je nieuwe collega's leren kennen op Ibiza?

Ibiza

Je nieuwe collega’s leren kennen op Ibiza? Solliciteer bij ons en misschien stap jij komend voorjaar met ons op het vliegtuig voor een lang weekend vertier op dat prachtige eiland!

Wat zoeken we? Een Account Manager én een Corporate Recruiter voor ons team in Delft.

Accountmanager Delft
Als Account Manager vind je bij ons een veelzijdige baan, waarin je zelf collega's aanneemt om jouw team te versterken. Deze collega's zijn hoogopgeleide en ambitieuze engineers, die je vervolgens inzet bij jouw opdrachtgevers. Jouw klantenkring bestaat uit verschillende high tech bedrijven, met wie jij een goede relatie onderhoudt. Ook ben je goed in het verder uitbouwen en onderhouden van je netwerk en opdrachtenportfolio, je kent de ontwikkelingen in de markt en je weet wat er speelt om de juiste match te kunnen maken.

Corporate Recruiter
Als Corporate Recruiter krijg je bij ons de kans om recruitment binnen ENTER samen met de andere Recruiters naar een hoger plan tillen. En vind jij het leuk om op een onderscheidende manier een netwerk op te bouwen en teamleden te zoeken voor ons Software team in Delft? En zo een bijdrage te leveren aan het succes van je collega’s en de groei van ENTER? Check dan onze vacature voor Corporate Recruiter in Delft.

Hecht team
In beide functies kom je terecht in een hecht team. Een team dat hard werkt, maar ook graag plezier met elkaar maakt. In het (vroege) voorjaar doen we dat graag tijdens een lang weekend op een zonnige bestemming. Fietsen, varen, wandelen, lekker eten en uitgaan. Zo vieren wij samen graag het succes van het kalenderjaar ervoor. En of je nou 10 jaar bij ons werkt, 5 jaar, 5 maanden of net door je proeftijd heen bent: iedereen stapt mee aan boord! En dat gaan we dus ook doen in 2023, om samen op een goede manier terug te kijken op 2022.

En misschien ga jij wel mee! Als de functie je aanspreekt: solliciteer dan direct via de button naast de vacature voor Account Manager of voor Corporate Recruiter..

Liever direct bellen of mailen? Neem dan contact met ons op.


De schakel zijn tussen de persoonlijke drijfveren van je medewerkers en opdrachtgevers. Meedenken en maatwerk leveren. Kijken wat iemand nodig heeft en wil leren; vakinhoudelijk maar vooral ook persoonlijk. En hem of haar alles bieden om dit mogelijk te maken. Dát is voor ons Tech with a heartbeat!

Vast zien waar en bij wie je terecht komt? We maakten een kleine impressie voor je in onderstaande video.