Je nieuwe collega's leren kennen op Ibiza?

Ibiza

Je nieuwe collega’s leren kennen op Ibiza? Solliciteer bij ons en misschien stap jij komend voorjaar met ons op het vliegtuig voor een lang weekend vertier op dat prachtige eiland!

Wat zoeken we? Een Account Manager , Recruiter & Sourcer voor ons team in Eindhoven.

Accountmanager in Eindhoven
Een veelzijdige baan, waarin je zelf collega's aanneemt om jouw team te versterken. Deze collega's zijn hoogopgeleide en ambitieuze engineers, die je vervolgens inzet bij jouw opdrachtgevers. Jouw klantenkring bestaat uit verschillende high tech bedrijven, met wie jij een goede relatie onderhoudt. Ook ben je goed in het verder uitbouwen en onderhouden van je netwerk en opdrachtenportfolio, je kent de ontwikkelingen in de markt en je weet wat er speelt om de juiste match te kunnen maken. Je komt terecht in een professioneel en hecht team. Klik hier voor meer informatie, of om direct te solliciteren.

Recruiter in Eindhoven
Jij gaat aan de slag met het werven van nieuwe collega’s binnen het Technology domein. In deze functie werk je nauw samen met onze Accountmanagers. Zij gaan je helpen de profielen te leren kennen. Daarnaast maak je onderdeel uit van het recruitment team in Eindhoven. We ontwikkelen je graag in het recruitment vak!
Dagelijks spreek je telefonisch en op kantoor HBO en WO opgeleide mensen met een profiel op het gebied van technologie. Jij weet mensen te vinden via verschillende searching tools en de juiste kandidaten aan onze organisatie te binden op een persoonlijke manier! Klik hier voor meer informatie, of om direct te solliciteren

Sourcer in Eindhoven
Wil jij graag een leuke bijbaan naast je studie die mooi op jouw cv staat voor een goed uurloon? Ben jij minimaal 16 uur in de week beschikbaar voor de komende maanden? Omschrijf jij jezelf als verbindend, doorzetter en resultaatgericht? Solliciteer dan snel om de nieuwe Sourcer te worden bij ENTER in Eindhoven! Klik hier voor meer informatie, of om direct te solliciteren

Een hecht team
Een team dat hard werkt, maar ook graag plezier met elkaar maakt. In het (vroege) voorjaar doen we dat graag tijdens een lang weekend op een zonnige bestemming. Fietsen, varen, wandelen, lekker eten en uitgaan. Zo vieren wij samen graag het succes van het kalenderjaar ervoor. En of je nou 10 jaar bij ons werkt, 5 jaar, 5 maanden of net door je proeftijd heen bent: iedereen stapt mee aan boord! En dat gaan we dus ook doen in 2023, om samen op een goede manier terug te kijken op 2022.

En misschien ga jij wel mee! Als de functie je aanspreekt: solliciteer dan direct via de button naast de vacature.

Liever direct bellen of mailen? Neem dan contact met ons op.


De schakel zijn tussen de persoonlijke drijfveren van je medewerkers en opdrachtgevers. Meedenken en maatwerk leveren. Kijken wat iemand nodig heeft en wil leren; vakinhoudelijk maar vooral ook persoonlijk. En hem of haar alles bieden om dit mogelijk te maken. Dát is voor ons Tech with a heartbeat!

Vast zien waar en bij wie je terecht komt? We maakten een kleine impressie voor je in onderstaande video.