Sollicitatietips van onze recruiter Eric

Sollicitatietips van onze recruiter EricIk ben Eric, recruiter bij ENTER. Door mijn werk heb ik veel CV’s gezien, motivatiebrieven gelezen en sollicitatiegesprekken gevoerd. Hieruit heb ik een aantal sollicitatietips verzameld die ik graag met je wil delen om je zo te helpen bij het solliciteren.

Tip: Je hebt een nieuwe baan, en nu?
Gefeliciteerd! Je bent tevreden met het voorstel en je gaat er voor! Dat is een geweldig vooruitzicht. Als je akkoord bent met de arbeidsvoorwaarden teken je het contract of geef je eerst mondeling akkoord en maak je een afspraak voor het tekenen van het contract. Het is daarbij belangrijk om te weten wat de opzegtermijn van je huidige contract is. Zorg er voor dat je dat gecontroleerd hebt, voordat je de onderhandelingen bij je nieuwe werkgever start. Je lopende contract dien je namelijk te respecteren.
In het geval dat het niet je eerste baan is, moet je je huidige werk op gaan zeggen. Wat is hiervoor het juiste moment? Mijn advies is om dit zo snel mogelijk te doen. Het is verstandig om voor het einde van de maand op te zeggen, al kan het wel zijn dat je het prettig vindt om dit pas te doen als je je nieuwe contract hebt getekend.
Bereid je opzegging voor en plan een gesprek in met je manager. Zorg daarbij voor een officiële ontslagbrief welke je kan overhandigen tijdens het gesprek of eventueel per mail kan opsturen na het gesprek. Het is verstandig om vooraf uit te zoeken hoeveel vakantiedagen je nog hebt en om alvast na te denken over een overdracht. Mijn advies is om je opzegging positief te brengen en je manager te bedanken voor de begeleiding en de mooie tijd. Bespreek je ontslagdatum en wat je doet met het restant aan vakantiedagen. Misschien stelt je manager nog een afscheidsborrel voor. Dat is een leuke manier om afscheid te nemen. Zorg er in ieder geval voor dat je alles netjes afrondt en overdraagt.
Met betrekking tot je nieuwe baan is het natuurlijk leuk om al kennis te maken voordat je start. Misschien heb je tijd om alvast een kijkje op kantoor te gaan nemen, zodat je op een ontspannen kennis kunt maken met je nieuwe collega’s. Of je plant een kennismaking in tijdens een lunch of een borrel. Altijd leuk! Ik adviseer je ook om aan je nieuwe manager te vragen of je alvast iets kunt doen of lezen ter voorbereiding. Dat komt geïnteresseerd en enthousiast over. Wat je tot slot ook kunt vragen, is of je alvast inzage kunt krijgen in de planning van je eerste week. Dan weet je wat je te wachten staat. Succes en veel plezier met je nieuwe baan!

---- Eric's eerdere tips ---

Tip: Bel op!
Je bent op zoek naar een (nieuwe) baan en ineens kom je dé vacature tegen. De organisatie, de functie en jouw kennis, vaardigheden en ambitie: het matcht perfect! Je bent direct enthousiast, je wilt graag solliciteren en natuurlijk een goede indruk maken. Hoe doe je dat? In de vacaturetekst staan de belangrijkste zaken over de functie en de organisatie beschreven, maar achtergrondinformatie over het ontstaan van de vacature staat er meestal niet in. Voordat je begint met het schrijven van je sollicitatiebrief, kan je je interesse al kenbaar maken door te bellen naar de organisatie en wat vragen te stellen over de vacature. Zo kom je nog meer over de vacature en de organisatie te weten. Bereid dit telefoongesprek goed voor. Denk na over wat je te weten wilt komen en welke vragen je wilt stellen. Bedenk hoe je jezelf voorstelt en uiteraard weet je naar wie je belt en de functietitel waarover het gaat. Vragen die je zou kunnen stellen zijn: Hoe is de vacature ontstaan? Hoe lang staat de vacature al open? Hoe ziet de sollicitatieprocedure er uit? Pas er wel voor op dat je geen vragen stelt waarvan het antwoord makkelijk op de website te vinden is. Je kunt daarnaast ook inhoudelijke vragen over de functie stellen. Denk bijvoorbeeld aan hoe het team eruit ziet waarbinnen de vacature openstaat, hoe de rolverdeling is en naar wat voor kandidaat de organisatie precies op zoek is. Pas hierbij het LSD principe toe; Luisteren, Samenvatten, Doorvragen. Je zult verbaasd staan hoeveel nieuwe informatie je op deze manier krijgt. En deze informatie kun je weer goed gebruiken tijdens je sollicitatie. Daarnaast heb je jezelf al geïntroduceerd en dat werkt vaak in je voordeel.

Tip: Je eerste indruk bij een sollicitatiegesprek
Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Yes, de eerste horde is genomen! Je bent goed voorbereid, hebt je verdiept in de organisatie en de functie en bent netjes gekleed. Ik wil je er graag op attenderen dat het solliciteren begint vanaf het moment dat je bij de organisatie binnenstapt. Het gebeurt namelijk heel regelmatig dat de recruiter even aan de receptionist vraagt wat zijn/haar eerste indruk van de sollicitant is. Geef daarom, als er ruimte voor is, ook de receptionist een hand en stel jezelf duidelijk en krachtig voor. Ben opgewekt, lach vriendelijk, groet met ‘goedemorgen’ of ‘goedemiddag’, zeg waar je voor komt en met wie je een afspraak hebt. Als je helemaal stipt wilt zijn, kan je ook benoemen hoe laat je de afspraak hebt. Hiermee benadruk je dat je netjes op tijd bent en geef je de indruk goed voorbereid te zijn. Als je vervolgens even moet wachten bij de receptie of naar een spreekkamer begeleid wordt, kun je het beste even gaan zitten als die mogelijkheid er is. Op die manier kom je ontspannen over en heb je de gelegenheid om een eerste indruk te krijgen van de locatie en de sfeer van de organisatie. Mijn advies: zorg er voor dat je ziet wanneer er iemand aan komt. In een spreekkamer kan je daarom het beste met je gezicht richting de deur gaan zitten. Dit zorgt er voor dat je niet ‘overvallen’ wordt wanneer iemand de deur opent en de kamer binnenkomt. Als je gesprekspartner(s) er is/zijn, is mijn advies om te gaan staan voordat je een hand geeft. Dit zorgt er voor dat je gelijk gestemd over komt en zorgt tevens voor een goede eerste indruk. En ook hier geldt: ben opgewekt, lach vriendelijk, groet met ‘goedemorgen’ of ‘goedemiddag’ en stel jezelf krachtig voor. Succes met je gesprek!

Tip: Maak een sterkte-zwakte analyse
Eén van de meest gestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek is: wat zijn je sterke en minder sterke punten? Of: noem drie positieve en drie negatieve eigenschappen van jezelf. Of: wat zijn jouw ontwikkelpunten? Zorg er voor dat je op deze vragen een goed antwoord hebt voorbereid. Dit kun je op verschillende manieren doen. Op internet zijn er gratis tests die je sterke en minder sterke punten in kaart brengen. Een website met een groot aanbod aan gratis tests is www.123test.nl.
Een veelgebruikte methode die je hierbij ook kan helpen, is het invullen van kernkwadranten waar je je kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen helder krijgt. Een derde manier is om het aan mensen uit je directe omgeving te vragen. Denk hierbij aan je ouders, je partner, een goede vriend of vriendin, een collega, je leidinggevende of wellicht een klant of externe partij waarmee je veel samenwerkt. Realiseer je dat het antwoord op je minder sterke punten best confronterend kan zijn. Door echter open te staan voor de feedback van anderen kan je veel over jezelf leren. Schiet daarom niet in de verdediging en laat de ander uitpraten. Onthoud: niemand is perfect. Je zult zien dat je er echt iets van kan leren. Dit kan je helpen om een krachtig antwoord te formuleren en zo goed voorbereid richting je sollicitatiegesprek te gaan.

Tip: Bekijk van tevoren waar je moet zijn
Yes, je bent uitgenodigd voor een gesprek! Je hebt je goed voorbereid en je bent klaar om je van je beste kant te laten zien. Mijn advies is om het adres van tevoren op te zoeken via Google Maps. Zo weet je waar je moet zijn en hoe lang je er over doet om er te komen. Je kan het bedrijfspand en de omgeving direct even bekijken in Google Streetview. Zo herken je het gebouw of omgeving wellicht sneller. Je kunt je voorstellen dat je behoorlijk zenuwachtig kunt worden als je het niet direct kunt vinden op de dag van het gesprek zelf.
Het is misschien een open deur intrappen, maar vertrek op tijd! Calculeer altijd wat extra reistijd in voor het geval er file staat of je toch even moet zoeken. Bekijk daarom van tevoren al waar je zou kunnen parkeren. Als het mogelijk is op een bezoekersparkeerplaats van het bedrijf zelf, maar als het betaald parkeren is doe dit dan bij voorkeur op een parkeerplaats waar je achteraf betaalt. Als je je tijdens het gesprek realiseert dat je parkeermeter afloopt, kan je je mogelijk niet goed meer concentreren.
Mocht je onverhoopt toch te laat komen, bel dan even naar de organisatie om aan te geven hoe laat je er verwacht te zijn.

Tip: De opbouw van je CV
In mijn optiek bestaat het perfecte Curriculum Vitae niet. Als ik de ‘gouden’ regels voor het opstellen van een CV bekijk, kom ik best wat tegenstrijdigheden tegen. Mijn tip is daarom om te zorgen voor een logische opbouw van je CV. Dat is het belangrijkst. Begin met je personalia; wie ben je, waar woon je en hoe ben je te bereiken. Je kunt dit op diverse manieren op je CV zetten. Meestal wordt een simpele opsomming gemaakt. Belangrijk is dat iemand in één oogopslag kan zien wie je bent. Daarna kan je kort wat meer inhoudelijk over jezelf vertellen in een profielschets, maar dit is geen must. In een profielschets beschrijf je kort wie je bent, waar je kracht ligt en in welke omgeving je het best tot je recht komt. Vervolgens vermeld je jouw werkervaringen of opleiding(en). Mijn advies is om datgene bovenaan te zetten dat het meest relevant is voor de functie waarop je solliciteert. Ben je een starter? Dan is de keuze waarschijnlijk makkelijker en is je opleiding het meest van belang. Zet projecten en bijbanen overigens ook op je CV. Dit zegt iets over jou en is absoluut waardevol! Wanneer je al enkele jaren werkervaring hebt, adviseer ik je om te beginnen met je laatste functie. Eventuele eerdere functies zet je in omgekeerd chronologische volgorde op je CV. Na je ervaring en opleiding is er nog ruimte voor je cursussen, nevenactiviteiten en overige vaardigheden, zoals de talen die je spreekt. Sluit je CV af met je hobby’s en interesses. De meningen lopen nogal uiteen over het maximaal aantal pagina’s van een CV. Zelf probeer ik het op vier pagina’s te houden.

Tip: Nooit meer zenuwachtig voor een sollicitatiegesprek
Heb je binnenkort een sollicitatiegesprek en ben je daar zenuwachtig voor? Laat ik vooropstellen dat enige spanning voor een gesprek helemaal niet erg is! Zie het juist als een voordeel, want door die spanning ben je scherp en alert. Zonder dat je het door hebt, is je brein helemaal voorbereid op het gesprek en ben je zelfs beter in staat om de vragen te beantwoorden.
Wat zou je kunnen doen om, ondanks je zenuwen, toch rustig en ontspannen over te komen? Mijn advies: als je zenuwachtig bent, stop het dan niet weg maar erken het. Vraag jezelf af of het komt omdat je die baan zo graag wilt of omdat je het lastig vindt een sollicitatiegesprek te voeren. Dat laatste is namelijk te leren door het te trainen. Een goede voorbereiding is écht het halve werk. Je zal dan rustiger het gesprek in gaan. Zorg er daarom voor dat je je goed hebt ingelezen en bent voorbereid op een aantal veel voorkomende vragen. Wat daarnaast kan helpen is om het gesprek van tevoren te oefenen. Ga voor de spiegel staan en vertel hardop je verhaal. Wie ben je, waar ben je goed in, waarom wil je die baan en waarom moeten ze voor jou kiezen? Ik bedoel daarmee niet dat je iets uit je hoofd moet leren, maar het oefenen helpt wel tegen je zenuwen als je van tevoren weet wat je verhaal is. Het vergroot je zelfvertrouwen.
Zoals gezegd is nerveus zijn helemaal niet erg. Het is zelfs heel normaal. Je gesprekspartners bij de organisatie waar je solliciteert, hebben mogelijk al eerder te maken gehad met zenuwachtige kandidaten. Waarom zou je het dus niet aangeven? Dat is helemaal niet raar en door het te benoemen zul je zien dat de eerste zenuwen meteen van je af vallen.

Tip: Wie is je gesprekspartner?*
Als je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek weet je meestal van tevoren meestal al met wie je dit gesprek hebt. Het zou een recruiter, je toekomstige manager of een directe collega kunnen zijn. Mijn tip is om in je voorbereiding je gesprekspartner(s) op te zoeken op LinkedIn en eventueel op andere social media. Zo kom je meer te weten over de persoon/personen met wie je een gesprek hebt. Grote kans dat je informatie tegenkomt waar je tijdens het gesprek op kunt inhaken. Hoe attent zou het zijn als jij je gesprekspartner feliciteert met zijn verjaardag van eergisteren? Het kan ook zijn dat jouw studie of ervaring aansluit bij die van je gesprekspartner of bij een collega in een vergelijkbare rol. Het geeft je munitie waar je mee kunt ‘scoren’, waardoor je zelfverzekerder het gesprek in gaat en je minder last hebt van zenuwen. Let er echter wel op dat je het niet te geforceerd doet. Wij zijn zelf bezig met het opnemen van een aantal video’s die wat meer van ons bedrijf en de collega’s laten zien, om sollicitanten op die manier voor te bereiden op hun gesprek bij ons. Ben je je sollicitatie bij ENTER aan het voorbereiden, dan krijg jij binnenkort misschien wel zo'n video in je mailbox!
Wat ik je verder zou adviseren is om alvast vragen voor je gesprekspartner(s) voor te bereiden. Heb je een sollicitatiegesprek met een recruiter, dan kan je vragen naar jouw ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie, bij je manager kan je vragen naar wat hij van je verwacht en hoe hij een succesvolle samenwerking ziet, en bij een directe collega kan bijvoorbeeld vragen naar hoe hij de bedrijfscultuur ervaart en hoe het bedrijf als werkgever is. Uiteraard kan je ook vragen naar de teamsamenstelling en wat hij het leukste vindt aan zijn functie.

*waar in deze tip 'hij' staat, kan je uiteraard ook 'zij' lezen.

Tip: Wat trek je aan naar een sollicitatiegesprek?
Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Je hebt je goed voorbereid en bent enthousiast over de functie! Maar, wat trek je aan als je op gesprek gaat? Dat blijft altijd een beetje lastig. Mijn tip is om hier in ieder geval van tevoren over te nadenken. Als je je moet haasten en er dan achter komt dat het overhemd dat je het liefst draagt ongewassen is, zul je flink balen. De kleding die je aantrekt, hoort wat mij betreft bij je voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Ruim op tijd dus! Mijn advies is dan ook om te zorgen dat de kleding die je aan wil naar het sollicitatiegesprek, de avond van tevoren schoon en gestreken is.
Tijdens je voorbereiding kan je op de website, LinkedIn, Facebook of Instagram pagina kijken om een indruk te krijgen van wat gangbaar is om te dragen bij de organisatie waar je solliciteert. Het geeft je meteen een indruk van de bedrijfscultuur. Altijd prettig! Stem je kledingkeuze hier op af. Als er geen stropdas te bekennen is, draag die dan zelf ook niet. Heeft iedereen wel een stropdas om, dan doe je er slim aan om wel een stropdas te dragen. Is de organisatie erg informeel en loopt iedereen in een spijkerbroek en T-shirt, dan kun je best een nette (!) spijkerbroek aantrekken. Realiseer je wel dat een sollicitatiegesprek een formeel gesprek is. Daarom zou ik wel een colbert/jasje adviseren. Als je twijfelt, kun je beter iets formeler gekleed gaan. Dan zit je vrijwel altijd goed. Belangrijk is wel dat je iets aantrekt waar je je prettig in voelt. Overdrijf daarnaast niet met sieraden, make-up of parfum. Kies ervoor om subtiel en neutraal naar het sollicitatiegesprek te gaan, zodat je gesprekspartner zich niet kan storen aan of laten afleiden door zaken die niet met de inhoud van het gesprek te maken hebben.

Tip: Wat kan je doen ná het sollicitatiegesprek?
Het sollicitatiegesprek loopt ten einde. Wat kan je doen tijdens de afronding? Je kan vragen naar een visitekaartje, zodat je de mogelijkheid hebt om contact op te nemen. Bedank ook altijd netjes voor het gesprek en sluit af met een hand. Op weg naar de uitgang kun je op een luchtige manier nogmaals je enthousiasme uitspreken of bijvoorbeeld een opmerking maken over het mooie pand of de leuke kantooromgeving.
Onderweg naar huis zullen er vast allerlei gedachten bij je opkomen. Misschien ben je heel enthousiast omdat het gesprek erg goed liep, of misschien ben je juist teleurgesteld omdat het gesprek niet helemaal liep zoals je had verwacht. Wat nu? Wat kan je doen? Vaak is het een kwestie van afwachten. Realiseer je dat een organisatie meerdere kandidaten spreekt voor één functie. Er kan dus best wat tijd overheen gaan voordat je wat hoort. Mijn advies is daarom om geduld te hebben. Tijdens het gesprek kan je natuurlijk al wel vragen wanneer ze verwachten je wat meer te kunnen laten weten. Probeer ook af te tasten of er meerdere kandidaten zijn en of je de eerste of de laatste bent die op gesprek komt. Het geeft je een idee over hoe lang het ongeveer gaat duren. Hiermee kan je direct je enthousiasme laten blijken; je wilt graag door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure. Dat komt altijd sterk over. Als je wat afspreekt over het moment waarop je weer contact hebt, probeer dan een concrete afspraak te maken. Vraag ook op welke manier je contact hebt; telefonisch of per mail. Je kan ook voorstellen dat jij degene bent die contact opneemt. Op die manier houd je het in eigen hand.
Mocht de terugkoppeling langer op zich laten wachten dan afgesproken, probeer dan om toch geduld te hebben. Als je enthousiast bent, wil je natuurlijk graag weten of je wordt uitgenodigd voor een volgende ronde. Als je het wat extra tijd geeft, zul je zien dat er binnen een paar dagen alsnog contact met je wordt opgenomen. Mocht je drie dagen na het afgesproken contactmoment nog niets hebben gehoord, kun je besluiten om zelf contact op te nemen. Ook hier kan je altijd aangeven dat dit komt door je enthousiasme. Als je echter zelf niet langer geïnteresseerd bent in de vacature, kan je dat al eerder kenbaar maken en hoef je niet te wachten tot het afgesproken contactmoment.

Tip: Hoe zorg je voor een succesvol tweede sollicitatiegesprek?
Je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek. Heel goed! Het betekent namelijk dat je het eerste gesprek succesvol hebt doorlopen. Nu wordt het nóg spannender. Men acht jou geschikt voor de positie, maar de kans is groot dat er nog één of twee andere kandidaten in beeld zijn. Hoe zorg je er voor dat ook het tweede sollicitatiegesprek succesvol verloopt?
Tijdens het eerste gesprek heb je allerlei indrukken opgedaan. Denk hier goed over na. Wat is je opgevallen? Welke vragen zijn voor jou onbeantwoord gebleven of nog niet voldoende beantwoord? Welke nieuwe vragen komen bij je op? Het tweede gesprek zal sowieso dieper in gaan op de inhoud van de positie en de ervaringen die jij hierin al hebt. Het bedrijf waar je solliciteert zal willen testen of jij écht past op de functie die ze open hebben staan. Maar draai dit ook om! Ik adviseer je om jezelf goed af te vragen, en dit ook te toetsen in het gesprek, of de functie ook bij jou past. Dit komt bovendien sterk over. Probeer een zeer helder beeld te krijgen over hoe de functie en je dagindeling er exact uit ziet en wat je verantwoordelijkheden zijn. Stel hier tijdens het tweede gesprek vragen over.
Denk ook na over de vraag waarom het bedrijf jou zou moeten kiezen voor deze functie. Waarom moeten ze jou kiezen voor deze positie? Om hier een sterk antwoord op te formuleren, gebruik je de sterkte-zwakte analyse die je van jezelf gemaakt hebt. Zet je sterke kanten tegenover de gevraagde competenties en gebruik, als je die hebt, je werkervaring in een vergelijkbare positie als bewijsvoering hiervan. Combineer dit antwoord met waarom jij deze baan wilt. Wat vind je er leuk aan? Waarom wil je dat doen wat je gevraagd wordt te doen? Het gaat in deze om de ‘Why’ uit ‘De gouden cirkel’ van Simon Sinek over Why, How, What. Google dat maar eens als je deze theorie nog niet kent. ;-) Alvast heel veel succes bij je tweede sollicitatiegesprek!

Tip: Je arbeidsvoorwaarden: hoe kan je daar in onderhandelen?
Als het bedrijf waar je gesolliciteerd hebt je vertelt dat ze je graag een aanbieding willen doen, heb je de sollicitatieprocedure goed doorlopen. Heel goed gedaan! Je zult vast nieuwsgierig zijn naar wat ze je willen aanbieden qua salaris en andere arbeidsvoorwaarden. Het kan natuurlijk ook zijn dat het geen verrassing voor je, omdat de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod zijn gekomen tijdens de sollicitatieprocedure. Salarisranges worden ook steeds vaker benoemd in vacatures, maar als dat niet het geval is zou je hier naar kunnen vragen tijdens het eerste sollicitatiegesprek. Dit voorkomt verloren tijd, energie en teleurstelling achteraf als je de hele procedure door bent. Het is ook mogelijk dat het bedrijf tijdens de sollicitatieprocedure vraagt naar jouw salarisindicatie. Denk hier van tevoren goed over na. Mijn tip is om hier wel realistisch in te blijven en je te bedenken wat jij waard bent op basis van je werkervaring en opleidingen. Er bestaan diverse online salariswijzers die je hierbij kunnen helpen. Als er naar een salarisindicatie gevraagd wordt, wees dan vastberaden. Als je hier ruimte in laat, vergroot dat de kans op een lagere aanbieding dan je mogelijk had verwacht.
Een andere strategie kan zijn om niet in te gaan op de vraag over je gewenste salaris, maar je gesprekspartner te vragen een voorstel te doen. Het voordeel van deze tactiek is dat je dan een aanbod ontvangt met het salaris dat de werkgever in gedachte heeft. De andere kant hiervan is dat de onderhandelingsruimte mogelijk beperkter is. Dit is wel afhankelijk van de branche waarin en de functie waarop je solliciteert. Veel bedrijven hanteren een salarisschaal waarin voor alle functies is bepaald welk salaris daar bij hoort. Als je dan niet akkoord zou gaan met het voorgestelde salaris zul je zeer gegronde argumenten moeten hebben.
Mocht je elkaar niet helemaal in het startsalaris kunnen vinden, zou ik je willen adviseren om creatief te zijn en te zoeken naar de mogelijkheden in overige arbeidsvoorwaarden. Je zou bijvoorbeeld kunnen voorstellen om na een (half)jaar door te groeien in salaris. Een ander voorbeeld is dat je akkoord gaat met het voorstel, maar dan wel graag 36 uur per week werkt in plaats van 40 uur. Daarnaast kan je denken aan een bonusregeling, auto van de zaak, laptop, telefoon, onkostenvergoeding of afspraken rondom je vakantiedagen of je pensioenregeling. Houd er wel rekening mee dat veel bedrijven met name de twee laatstgenoemde zaken centraal hebben vastgelegd. Dat zorgt er voor dat hier dan weinig tot geen ruimte voor onderhandeling in is. De andere kant is, dat je hier pas achter komt door er naar te vragen.
Mijn advies is om niet door te slaan in de onderhandeling over je vergoeding. Als je vindt dat er nog flinke stappen gemaakt moeten worden in het contractvoorstel heb je de functie in een eerder stadium mogelijk verkeerd ingeschat. Je toekomstige werkgever zou, wanneer je alles ter discussie blijft stellen, het beeld kunnen krijgen dat het je vooral om het arbeidsvoorwaardenpakket te doen is in plaats van om die heel leuke functie. Dat is iets dat je moet zien te voorkomen.