Geslaagde, interactieve workshop in Delft

Geslaagde, interactieve workshop in DelftAfgelopen 7 mei waren we als ENTER aanwezig op de TU Delft om een presentatie en workshop te geven aan studenten van de opleidingen BioMedical Engineering (BME) of BioMechanical Design (BMD).

Dit initiatief komt voort uit de samenwerking met Dispuut Antoni van Leeuwenhoek van de studentenvereniging voor Biomedical Engineering en Biomechanical Design.

Tijdens deze interactieve middag gaven Patrick, Judith en Bas een presentatie over ENTER om uitleg te geven wie we zijn, wat we doen en wat we voor de studenten kunnen betekenen. Tijdens de twee workshops draaide het om de studenten. Bij de eerste workshop dachten ze na over hun persoonlijke kwaliteiten en sterke punten, en bij de tweede workshop gaven ze aan elkaar een elevator pitch. Op die manier helpen we de studenten met voorbereidingen op hun sollicitaties. Hieronder staat een kleine sfeerimpressie van de middag.

Iedereen bedankt voor de aanwezigheid! We kijken met veel plezier terug op een succesvolle, leuke en interactieve middag.