Ons Inspirerend Evenement was een succes!

Ons Inspirerend Evenement was een succes!
ENTER groeit...
ENTER ontwikkelt....
ENTER inspireert...

En dat geldt niet alleen voor onze collega's, maar ook voor onze opdrachtgevers! Op donderdag 13 september organiseerden we daarom een Inspirerend Evenement voor onze klantrelaties. Na een gezellige ontvangst met koffie/thee en een petit four in ENTER stijl, luisterden we naar een korte presentatie van Mark Sidler over onze nieuwe huisstijl en branding en onze kernwaarden. Daarna was het woord aan Maarten van der Weijden. In de uitnodiging hadden we aangekondigd dat het een inspirerende presentatie zou zijn over ‘beter’ worden, waarbij onderwerpen als doorzettingsvermogen, ambitie, omgaan met tegenslagen, innovatie en succesvol samenwerken uitgebreid aan bod zouden komen. En daar was geen woord aan gelogen! Wat een prachtig, aangrijpend, persoonlijk en leerzaam verhaal! Maarten vertelde uitgebreid over zijn jeugd, de periode waarin hij ziek werd en gediagnostiseerd met leukemie, zijn weg naar Olympisch goud en uiteraard kwam zijn recente Elfstedenzwemtocht uitgebreid ter sprake. Aan de hand van zijn persoonlijke gebeurtenissen, vertelde hij over het stellen van je doelen - je droom, het stipje aan de horizon waar je het allemaal voor doet - en vervolgens het bepalen van de middelen die je daarvoor nodig hebt. Er zijn echter veel factoren die bepalen of je het stipje aan de horizon uiteindelijk wel of niet bereikt. Factoren waar je niet altijd invloed op hebt. Het is wel belangrijk om een doel te hebben en te weten waarvoor je aan het werk bent, dat geldt voor zowel zakelijk als privé.

Na de presentaties werd er een heerlijk walking dinner geserveerd, dat bestond uit 6 heerlijke gerechtjes die er niet alleen fantastisch uitzagen maar ook geweldig smaakten. Onder het genot van deze gerechtjes en een lekker drankje was er gelegenheid om te netwerken. Dit alles in ons nieuwe pand in Eindhoven aan de Beemdstraat, een inspirerende omgeving waar we onze opdrachtgevers met gepaste trots mochten verwelkomen.

We kijken terug op een geslaagde dag met veel enthousiaste klanten, een prachtig inspirerend verhaal van Maarten van der Weijden, veel mooie en verbindende gesprekken en een heerlijk walking dinner in het avondzonnetje op ons dakterras. Met recht een feestweek te noemen! #techwithaheartbeat