13 december 2022

Even voorstellen: Tessa Vroon, Business Manager Software Technology in Delft

“Het bedrijf sprak me meteen aan!” Zo steekt Tessa (30) enthousiast van wal in haar nieuwe rol als Business Manager Software Technology bij ENTER. Niet dat ze het in haar vorige baan niet meer naar haar zin had, maar toen Ian Breedveld haar afgelopen zomer via LinkedIn benaderde, ging het wel kriebelen.

“Ian vroeg me in eerste instantie voor een rol als recruiter, maar ik was zelf op zoek naar een stukje verbreding. In mijn vorige baan stuurde ik het recruitmentteam aan en deed ik ook het relatiebeheer met klanten. Daar ben ik goed in en ik wilde een baan waar ik dat ook weer kon doen, maar waar ook weer een uitdaging lag voor mezelf”, vertelt Tessa.

Zin in

Ze sprak vervolgens met Operational Manager Patrick van Noort en vertelde hem hetzelfde. “Maar hij had nog wel een andere rol! En dat was die van business manager. En dát sprak me wel aan. Want ik heb én contact met klanten én ik heb een team van Software Engineers dat ik aanstuur. Alleen dan wel in een heel andere branche. Mijn vorige werkgever was een uitzendbureau met als werkveld ‘klantcontact’. Uitzenden is natuurlijk ook heel anders dan detacheren. Nu moet ik weer veel leren en daar heb ik heel veel zin in!”

Tessa
Tessa VroonTessa rolde min of meer toevallig in de richting van uitzenden/detachering toen ze ooit zelf via een horecauitzendbureau aan de slag ging. Tessa: “Daar kwam ik uiteindelijk op kantoor te werken en groeide ik door naar vestigingsmanager. Ik houd van mensen en vind het leuk om met ze te werken, dus al mijn stappen na mijn eerste baan waren logisch voor mij. En dat geldt ook voor deze. Bij ENTER staan de mensen centraal en dat voelt gewoon heel goed. Net zoals het contact met mijn nieuwe collega’s op kantoor, in zowel Delft als Eindhoven. Ik ken ze allemaal al bij naam!”